Gerard Piqué

Gerard Piqué anuncia la notícia més inesperada: tornen a Barcelona gràcies a ell

El català no deixa de sorprendre'ns

Gerard Piqué es manté actiu per a tota mena de premsa. Sobretot, per a l'esportiva i la del cor, que continuen generant notícies del català després que anunciï els retorns més sorprenents.

La Kings League ja és tota una bomba. La lliga creada per l'exfutbolista i presidida per youtubers, streamers i influencers està tenint cada cop més èxit i s'ha guanyat l'atenció de tots els mitjans.

Cada setmana hi ha novetats, i Gerard Piqué s'encarrega que la competició sigui de tot menys avorrida. Aquesta vegada, ho ha fet anunciant la tornada de dues llegendes del món del futbol.

La Kings League de Gerard Piqué tindrà dos nous fitxatges

Gerard Piqué no descansa i treballa dia i nit perquè la Kings League aconsegueixi fer-se un nom. De moment, ho està aconseguint amb escreix i el seu objectiu és que el seu èxit no sigui passatger.

Vol portar la seva lliga al voltant de tot el món i ja s'ha especulat amb una competició al Brasil, tenint Ronaldinho com el primer president oficial. Ara, després de la tornada del '10', el català segueix confirmant bombes.

Gerard Piqué ha donat pistes sobre els dos exfutbolistes que es poden tornar a vestir de curt per a la temporada següent. «Un ha estat Pilota d'Or i un altre és un francès molt conegut».

Primer pla de Gerard Piqué.
Gerard Piqué anuncia la tornada de dues llegendes del futbol als terrenys de joc gràcies a la Kings League | GTRES

La lliga creada per l'exfutbolista blaugrana no deixa de sorprendre el seu públic i ja genera expectació de cara a la competició següent. Els fidels seguidors de la Kings League ja especulen sobre qui podrien ser aquests dos fitxatges.

Gerard Piqué genera un mar de dubtes amb les declaracions

Després de les declaracions del president de la competició, ja sorgeixen diversos noms per endevinar qui són aquests exjugadors que tanta expectació estan generant als aficionats.

Si parlem del guanyador de la Pilota d'Or, podem pensar que es tracta de Figo, Ronaldo, Cannavaro, Nedved i fins i tot velles glòries com Rivaldo o Zidane. D'altra banda, el futbolista francès podria ser Thierry Henry, que va compartir vestidor amb Gerard Piqué al FC Barcelona, o Éric Abidal.

Imatge de diversos presidents de la Kings League en un 'photocall'
Els presidents de la Kings League estarien encantats de comptar amb una d'aquestes llegendes per al seu equip | EUROPA PRESS

De moment, el català no donarà més pistes sobre les dues llegendes que poden acabar jugant a la Kings League . «No us els oferim perquè ens els guardem pel segon split». Gerard Piqué vol reservar aquests dos fitxatges per a la segona temporada.

Gerard Piqué no deixa d'innovar: Neix la Queens League

No és cap mentida dir que l'exfutbolista blaugrana és un autèntic as per als negocis i les finances. Després de retirar-se, els rumors es van confirmar, però això no ho és tot.

Després d'un èxit rotund amb la Kings League, Gerard Piqué ha decidit llançar una nova competició per a l'esport femení: la Queens League. És el mateix, però per al sexe femení.

Els presidents dels equips seran, a priori, els mateixos que a la Kings League, però acompanyats d'una altra persona. Per exemple, Gerard Romero ho farà amb Paula Gonu i el Kun Agüero tindrà com a presidenta Morena Beltrán. Sens dubte una meravellosa iniciativa perquè la competició creada pel català segueixi tenint èxit i abastant el màxim públic possible.

Veurem si aquesta nova lliga també comptarà amb exjugadores professionals que faran que l'espectacle sigui encara més gran. Els presidents ja estan en converses amb futbolistes i entrenadores.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!