MOBILITAT

Cap carretera tallada en aquests moments

Gerard Piqué, l'esportista més mencionat a Twitter

El català es converteix en el futbolista que més vegades apareix en la xarxa social

 

Twitter s'ha convertit en la xarxa social per excel·lència en el moment de comentar qualsevol anècdota o frase que et passi pel cap. Per això, en ser utilitzada moltes vegades per fer referència a una persona o institució, la companyia ha fet un llistat dels més mencionats, dividint-los entre actors, artistes, polítics, programes, etc.

Entre ells, també s'hi troba el rànquing d'esportistes més mencionats a Espanya on, al capdavant, s'hi troba un gran conegut, Gerard Piqué. El central blaugrana s'ha convertit, per bé o per mal, en el professional d'elit esportiu que més vegades ha aparegut entre els comentaris de Twitter, posicionant-lo en el més alt de la xarxa social.

 

Piqué s'ha guanyat aquest honor amb el seu propi esforç. Sigui per fer promoció, broma, algun atac als rivals o entrar en polèmiques, el català s'ha mostrat sempre molt actiu en la mencionada xarxa. Com a impacte d'això, rep moltes respostes als seus comentaris, el que li han permès convertir-se en el futbolista més mencionat a la xarxa.

Ho celebra amb els seus seguidors

Com no podia ser d'altra manera, Gerard Piqué ha volgut celebrar aquest guardó, pel que ràpidament ha compartit la imatge dels 10 primers classificats, acompanyant-la del missatge «Ens ho hem passat molt bé», fent clara al·lusió que les seves actualitzacions, moltes vegades plenes de polèmica, han tingut un impacte positiu pel ressò de la seva imatge.

 

En la llista dels 10 primers classificats, el defensa supera a altres futbolistes com Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Isco Alarcón, Iker Casillas, Neymar o Marco Asensio, i també altres esportistes del context espanyol com Rafael Nadal, Fernando Alonso o el també català, Marc Márquez.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris