ÚLTIMA HORA

🔴 Les tres prioritats de 'Tsunami Democràtic' després dels aldarulls

URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

Gerard Piqué respon a Relaño la crítica a la celebració de Messi al Bernabéu

El central blaugrana ha fet un tuit per replicar l'article del diari 'As'

Cada cop que Gerard Piqué fa un tuit, són molts els qui es dediquen a analitzar el significat que hi ha al darrere de les paraules del jugador del Barça i a qui van dirigides. En moltes ocasions, una piulada del central blaugrana ha esdevingut motiu de debat o de polèmica a les xarxes, i fins i tot als mitjans. En aquest cas, sembla que Piqué ha aprofitat la repercussió de les seves publicacions per respondre a l'article d'Alfredo Relaño, el director del diari 'As', sobre la celebració de Messi al Bernabéu.

 

Relaño ja comença l'escrit anomenant «bonica» —marcant la paraula entre cometes— la celebració de l'argentí, que es va treure la samarreta i la va mostrar a l'estadi madridista després de marcar el gol de la victòria contra l'etern rival. Però a Relaño, després d'analitzar el gest de Messi, ja no li va agradar tant. El director de l''As' critica que l'argentí ensenyés la samarreta al públic blanc. Al principi creia que l'havia mostrat als aficionats culers de l'última graderia, i descriu el fet com «el colofó de la provocació», prepotent i innecessari. Fins i tot, assegura que és pitjor el gest de Messi que el dit de Raúl, quan va fer callar el Camp Nou en un altre clàssic.

 

A Gerard Piqué, les paraules de Relaño no l'han acabat de convèncer. Per això, ha fet un tuit amb captures de l'article, dient: «Leo els ha portat al límit. Ja no ho poden dissimular. És més greu ensenyar una samarreta que fer callar un estadi». Unes paraules que, possiblement, també portaran cua a la premsa de Madrid.

Comentaris