Gerard Romero al costat de Xavi Hernández

Gerard Romero anuncia que el Barça ja ha presentat l'oferta després de parlar amb Xavi

Gerard Romero ha donat l'exclusiva i n'ha confirmat els detalls

Gerard Romero té informació privilegiada del Barça, i cada dia la transmet als seus seguidors a través del canal de Twitch. En molt poc temps s'ha erigit en un dels periodistes amb més informació sobre tot el que passa a Can Barça i avui ha donat una autèntica exclusiva.

Sí, perquè Romero acaba de confirmar que el Barça vol a Dani Parejo i ja ha presentat la seva primera oferta. I és que, tal com ha avançat, Xavi i Parejo van mantenir una conversa telefònica i l'acord entre tots dos és total, però hi falta l''ok' dels clubs.

Però, a més a més, Gerard Romero també ha assegurat que Dani Parejo no és l'únic objectiu del Barça per a aquest mercat de fitxatges. Així és, puix que el timó del Vila-real és la principal aposta de Xavi, però el rocós centrecampista del Girona, Oriol Romeu, també és al punt de mira del tècnic culer.

Gerard Romero no es mossega la llengua respecte al Barça

Gerard Romero segueix dia a dia l'actualitat del FC Barcelona i té informació de primera mà. Fa unes setmanes va aconseguir entrevistar Xavi Hernández, però en aquell moment l'operació de Dani Parejo encara no estava en marxa i no li va poder explicar gran cosa. Tot i això, ara l'interès del Barça amb Parejo és una realitat i Gerard Romero ha revelat tots els detalls.

Per començar, el periodista ha explicat que el Barça ja li ha presentat una proposta d'un any més un altre opcional a Dani Parejo, però que el futbolista en vol dos. La seva intenció no és passar sense pena ni glòria pel Camp Nou, sinó que vol deixar empremta i sap que necessita un parell de temporades.

Però a més, Gerard Romero no s'ha quedat aquí i ha seguit informant de tots els secrets de l'operació. Sense pèls a la llengua, ha revelat que Xavi Hernández i Dani Parejo van parlar fa uns dies per telèfon i que van arribar a un bon acord. I és que, si Parejo aconsegueix sortir gratis del Vila-real, el Barça li obriria les portes, però no sembla una cosa senzilla perquè encara té un any de contracte.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Gerard Romero avisa que hi ha més fitxatges a més de Dani Parejo

Però a més del possible fitxatge de Dani Parejo, Gerard Romero també ha parlat sobre Oriol Romeu i Joao Cancelo. Tots dos són objectius del Barça per a aquest mercat de fitxatges, però les seves realitats són completament diferents.

En primer lloc, Xavi estaria encantat amb la incorporació d'Oriol Romeu i Gerard Romero ho sap. Entén que el migcampista encaixa en els esquemes del Barça perfectament i sap que «si arriba a un preu baix» podria ser el proper fitxatge. Sens dubte, una incorporació de luxe, ja que Oriol Romeu acumula experiència a la Premier League i aportaria més solidesa al centre del camp.

Però, a més a més, Gerard Romero ha parlat sobre Joao Cancelo, qui és un altre dels objectius de Xavi. No obstant això, «si no abaixa les seves pretensions econòmiques, serà molt complicat que es doni la seva arribada». D'aquesta manera, sembla que els fitxatges més propers són els de Dani Parejo i Oriol Romeu.