Muntatg de Laporta, Fede Valverde i Gerard Romero

Gerard Romero informa: el nou Fede Valverde només costa 5 milions per Laporta

El periodista ha revelat el proper desig blaugrana

Gerard Romero és per a molts el rei de les exclusives del Barça. No deixa de sorprendre els aficionats i ara ha revelat que l'entitat va darrere del que podria ser el successor de Fede Valverde.

Fabricio Díaz s'ha convertit en el nou caprici de Laporta. El president s'ha posat els prismàtics i ja observa des de l'altra punta del món un dels talents més grans del futbol sud-americà.

Amb només 20 anys, a la Ciutat Comtal somien que vingui al Camp Nou. Tot i no enviar encara una oferta formal per ell, Gerard Romero s'ha encarregat de difondre la notícia.

Fabricio Díaz, el fitxatge 'destapat' per Gerard Romero

Fabricio Díaz és un dels noms que sona amb força a l'agenda de Mateu Alemany i companyia. Tot i la negativa de Javier Tebas al Barça de poder fitxar aquest estiu, al Camp Nou intenten refermar algunes incorporacions low cost.

El periodista Gerard Romero ha estat qui ha donat l'exclusiva a través de les xarxes socials. El president de Jijantes, club que milita a la Kings League, sol donar notícies inesperades a l'afició.

El periodista espíritu Gerard Romero
Gerard Romero ofereix la darrera hora dels fitxatges | INSTAGRAM @gerardromero

I és que Fabricio Díaz és tot un desconegut al futbol europeu. Als seus 20 anys, el centrecampista juga al Liverpool FC Montevideo, tot i que tot apunta que viatjarà al vell continent ben aviat.

El Sud-americà sub 20 va actuar de vitrina per a l'uruguaià, que va sortir amb la seva selecció i van aconseguir una meritòria segona posició al campionat. Així mateix, s'espera que aconsegueixi ser un dels futbolistes de la nova generació d'Uruguai per al Mundial 2026.

La Selecció no es pot permetre un fracàs com el de Qatar i necessiten sang nova que pugui confirmar el canvi generacional. Luis Suárez, Godín i companyia no arribaran a la propera cita mundialista i encara es busquen reemplaçaments.

Fabricio Díaz, l'aliat i enemic de Fede Valverde

La seva polivalència al centre de camp i el seu gran talent ha fet que un gran d'Europa com és el Barça s'hi hagi fixat. Tot i tenir contracte fins al 2026, el seu preu de 5 milions fa que el seu fitxatge sigui una mica més que assequible.

Encara no hi ha cap oferta formal per Fabricio Díaz, però en cas de concretar-se la seva arribada a la Ciutat Comtal, es retrobaria amb el compatriota Ronald Araújo. A més, es veurien les cares amb Fede Valverde, del Reial Madrid.

La joia de 20 anys comparteix certes característiques que li fan assemblar-se a 'l'ocellet' i la rivalitat entre tots dos a El Clásico seria una cosa digna de veure.

De moment, a Fabricio Díaz no li queda més remei que esperar que aquest somni es faci realitat, encara que és certament complicat. Actualment, el Barça li està fent un seguiment individual i avaluarà el seu fitxatge a la propera finestra.

Gerard Romero desperta la il·lusió

El comunicat de Gerard Romero en què confirma que l'uruguaià podria acabar venint al Camp Nou sempre que el seu rendiment sigui l'esperat, ha fet il·lusionar-se els aficionats.

Tot i ser un futbolista desconegut al vell continent, la idea de comptar amb un altre reforç omple d'alegria als blaugrana. Javier Tebas va confirmar que el Barça no podria fitxar a l'estiu, però sembla que Laporta està fent cas omís.

Fabricio Díaz podria ser la prova definitiva que el FC Barcelona sí que podrà incorporar nous jugadors de cara a l'any que ve. A falta de confirmació, el president culer encara no perd la son.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!