Muntatge Gerard Romero i Pep Guardiola

Gerard Romero: Un jugador top de Guardiola, a les oficines del Barça

El FC Barcelona, a prop de tancar un fitxatge bomba

Gerard Romero torna a deixar l'afició amb la mel als llavis. Ara, el seu equip de Jijantes ha 'enxampat' l'agent d'un jugador del Manchester City a les instal·lacions del FC Barcelona. Una notícia que està donant molt a parlar. 

Es tracta d'Ilkay Gündogan, el centrecampista alemany que porta a l'agenda de Xavi Hernández des de l'estiu passat. Sembla que, segons Gerard Romero, si tot va bé, el futbolista de Pep Guardiola posaria rumb a la ciutat comtal per a la temporada que ve.

Gerard Romero continua informat i ja ha donat la darrera hora sobre una notícia que celebren al Camp Nou. Ilkay Gündogan podria acabar vestint de blaugrana.

Gerard Romero torna a anunciar una 'bomba'

El periodista català és una font molt fiable per als aficionats del Barça. I és que ja va predir l'arribada de Lewandowski a l'estiu, així com altres incorporacions.

Ara ha anunciat que l'agent d'Ilkay Gündogan és a les oficines blaugranes, probablement, per arribar a un acord que faci que l'alemany canviï Manchester per Barcelona.

Pep Guardiola, probablement ja en sigui conscient, i no li queda més remei que deixar sortir el centrecampista a final de temporada. El projecte de Xavi Hernández sembla que pot convèncer el futbolista.

Muntatge de Guardiola i Gúndogan
Gerard Romero informa que l'agent de Gúndogan és a Catalunya. | GTRES

Gerard Romero: «Encara no hi ha res tancat»

L'equip de Gerard Romero ha assegurat que la reunió entre l'agent de l'alemany i la directiva del Barça ha durat gairebé dues hores. Han aprofitat per resoldre diversos assumptes i qui sap si, per tancar el fitxatge de Gündogan.

Els de Jijantes asseguren que encara no hi ha res tancat i que probablement avui no s'hagi arribat a cap acord. Encara falta temps per a l'estiu, però aquesta exclusiva fa indicar que el jugador del Manchester City vol vestir de blaugrana.

Gerard Romero seguirà mantenint informats els seus seguidors, i serà qüestió de temps que s'oficialitzi el fitxatge de Gündogan, o, per contra, que les dues parts no hagin arribat a un acord. Sigui com sigui, si finalment decideix venir al Barça, serà un fitxatge molt aplaudit per l'afició blaugrana.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i el futbol a WhatsApp!