Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lionel Messi amb cara de sorpresa amb Gerard Romero i Xavi Hernández al fons

Gerard Romero fa que Xavi expliqui la raó del NO de Messi: «Li vaig notar un canvi»

El tècnic català del FC Barcelona fa les primeres declaracions després de la dura notícia

Gerard Romero ha aconseguit que Xavi Hernández s'acostés als micròfons de Jijantes després que Messi descartés definitivament el seu retorn al Barça. Era una notícia que il·lusionava tothom, fins i tot el mateix '10'.

El tècnic de Terrassa es va sincerar i va admetre que: «A Leo li vaig notar un canvi els últims dies o setmanes que potser no ho veia tan clar. Moltes vegades ens falta empatia. Ser Leo Messi no ha de ser fàcil».

A més, confirma que el primer que volia venir «era ell», però per un motiu o per un altre s'ha acabat decantant per l'Inter de Miami. Per descomptat, el periodista català és el rei de les exclusives.

Gerard Romero 'fa parlar' Xavi

«Jo estava convençut que Leo ens podia ajudar molt. Jo l'última cosa que vull és enganyar el barcelonista. La decisió depenia d'ell i li feia molta il·lusió», ha dit Xavi. Tanmateix, pel que sembla, un notable canvi en la seva actitud va fer que finalment declinés l'oferta blaugrana.

Gerard Romero era probablement un dels que més anhelava la tornada del '10' a la que ha estat casa seva durant tants anys, però un canvi dràstic en els últims esdeveniments ho va frustrar tot. Messi no es volia sentir una 'càrrega' per al club català. Així mateix, no volia tenir la culpa de diverses vendes i rebaixes salarials per poder-hi inscriure, ja que el Barça es veia obligat a executar certes operacions que realment no hagués volgut.

Durant l'entrevista amb Gerard Romero, Xavi Hernández ha abastat altres temes, com ara la possible tornada de Neymar —la qual no descarta, però veu complicada—, el futur del club culer i els reemplaçaments de Busquets o Jordi Alba.

L'entrenador català està realment confiat a tornar el club blaugrana al lloc on es mereix i aconseguir nous títols per a les vitrines del club. Laporta confia al 100 % en el tècnic de Terrassa, que espera no defraudar el barcelonisme. Xavi té grans plans amb el FC Barcelona i els durà a terme malgrat no poder comptar amb Messi.