rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Guardiola apareix a l'espectacular tràiler del videojoc 'FIFA 19'

Més enllà del tècnic del Manchester City, cap jugador del Barça apareix al tràiler del joc d''Electronic Arts'
Guardiola durant la presentació del videojoc a Youtube | EA Sports

 

Pep Guardiola, més enllà de la seva impecable faceta futbolística, és una icona mediàtica. Ho demostren, així mateix, les múltiples firmes de roba que aposten per l’actual tècnic del City o els anuncis que el de Santpedor ha anat fent al llarg de la seva trajectòria. L’últim en sumar-se aquesta fal·lera, doncs, ha estat el videojoc ‘Fifa 19’.

 

Guardiola i moltes altres figures del futbol —Cristiano Ronaldo, Neymar o Mbappé— apareixen escalonadament en el tràiler del nou vídeojoc d’Electronic Arts i que es pot veure des de dimarts passat, 18 de setembre, a Youtube. En un vídeo on es pot veure un amplíssim estrelles retirades com Steven Gerrard, Ronaldo Nazario Alessandro Del Piero, Guardiola hi apareix lluint el seu element més ‘fetitxe’: la pissarra.

 

 

Guardiola, si; Messi, no

És el que més crida l’atenció de tot plegat. El cert, però, és que la figura de l’argentí es vincula al ‘Pro Evoluntion Soccer’ i per tant el videojoc esmentat ha d’apostar per altres figures reconegudes al món del futbol com Neymar o Ronaldo —qui, com es pot veure a la imatge, ja ha fet publicitat del videojoc—. També cal destacar, d’altra banda, que el joc es podrà gaudir a partir del proper divendres, 28 de setembre, i es podrà comprovar si el Guardiola virtual està ben aconseguit.

 

 

Messi, Guardiola i la revelació sobre Busquets

«Aquest és bo», li va dir Messi a Guardiola durant un dels primers entrenaments de l’aleshores jove migcampista de Badia del Vallès amb el primer equip.

 

El tècnic ho va confessar a l'entrevista que va concedir a 'Universo Valdano', dirigida per l'exjugador i exentrenador argentí. Per l'actual mànager del Manchester City això va ser un senyal que havia de confiar en el centrecampista.

Comentaris