Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Guerra entre els clubs anglesos per fitxar a Cesc Fàbregas

Tot i que el futbolista català desitja seguir al Chelsea, tant el Liverpool com el Manchester United estan interessants a fitxar-lo aquest estiu
Cesc Fàbregas en un dels partits amb el Chelsea. | EspañaDiario

 

El futbolista Cesc Fàbregas podria començar la temporada vinent sent d'un altre equip de futbol, ja que el seu futur sembla bastant incert. Actualment, el jugador que acaba de celebrar els seus 30 anys, és jugador del Chelsea des que l'any 2014 l'entrenador José Mourinho el demanés perquè formés part de l'equip anglès. Però segons informa 'Sport', tot i el desig de Fàbregas de quedar-se al seu actual club, Mourinho estaria pensant a fitxar-lo pel Manchester United. Si finalment, Cesc diu adéu al Chelsea aquest estiu, l'equip podria demandar al nou club del futbolista una xifra aproximada d'uns 32 milions d'euros, ja que a Fàbregas encara li quedarien dos anys per finalitzar oficialment el seu contracte.

En tot cas, el Manchester United no és l'únic que vol aconseguir al futbolista català, ja que el Liverpool també hi estaria interessat. Tant un con l'altre tindrien la possibilitat de jugar la Champions League i l'Europa League, respectivament, un gran incentiu per Cesc si finalment decideix abandonar el joc del Chelsea. A més a més, l'Inter de Milà i el Milan també estarien interessants a fitxar a Fàbregas. De fet, el Milan ja va afirmar que el jugador seria una peça clau per millorar l'ambiciós joc del club italià. Però, segons informen mitjans anglesos, Cesc Fàbregas no tindria cap mena d'interès a jugar a la Serie A italiana, per la qual cosa, tant si decideix entre un o un altre equip anglès, el que és més que probable és que segueixi a Anglaterra.