Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Nico Williams cridant al costat del logo de la Premier League

Un històric de la Premier League es fica de ple a la licitació per Nico Williams

El davanter espanyol és l'objectiu de molts clubs

Nico Williams és un caramel per als grans clubs europeus, perquè el juny del 2024 acaba contracte amb l'Athletic Club i pot arribar com a agent lliure a un nou club. L'extrem basc es troba en un nivell molt bo i ha cridat l'atenció als directors esportius dels millors equips. Són diversos els que s'hi han interessat, però de moment no hi ha res clar.

Nico Williams ha demostrat estar preparat per competir al màxim nivell i fa que els millors tècnics vulguin comptar amb un jugador de les seves característiques. Les darreres setmanes, s'ha especulat que tant el FC Barcelona com el Chelsea estan interessats a aconseguir els seus drets. Però ara el Liverpool sembla que s'ha sumat a la licitació per l'internacional espanyol amb la intenció d'emportar-se'l.

Nico Williams pot ser el relleu de Salah al Liverpool

A la premsa anglesa s'especula que el Liverpool de Klopp estaria interessat en Nico Williams com a substitut de Mohamed Salah. Aràbia Saudita s'ha interessat en l'egipci i durant les últimes setmanes de mercat van presentar una oferta als 'reds' d'unes xifres desorbitades per intentar emportar-se'l; no obstant això, no ho van aconseguir.

Però, com que en la direcció esportiva del Liverpool són conscients que l'Aràbia Saudita tornarà a intentar portar Mohammad Salah al Pròxim Orient, han de buscar un recanvi. Per això mateix, Nico Williams és a l'agenda dels 'reds' per suplir l'egipci. Les característiques dels dos jugadors són similars, capacitat de desbordament, velocitat i joc associatiu, per aquesta raó és que s'han fixat en l'espanyol.

El futur de Nico Williams a l'aire

Tot i que l'Athletic Club està treballant per poder prolongar el seu contracte, no es pot descartar la seva sortida. Jon Uriarte es va mostrar segur de poder retenir el davanter i així ho va expressar: «Tant ell com la seva família estan molt contents a Bilbao i a l'Athletic. Estem treballant les dues parts perquè es pugui quedar molts anys».

Un factor molt important perquè l'Athletic Club pugui retenir Nico Williams és el seu germà gran, Iñaki. L'atacant de 29 anys pot intentar convèncer el jove de 21 anys perquè, com a mínim, es mantingui a Bilbao un parell d'anys més. Són diferents equips els que estan interessats en l'extrem, però de moment, ell es troba allunyat de tots els focus mediàtics.

Nico Williams és un projecte molt interessant per als grans clubs europeus. Si finalment no prolonga el seu acord amb els de Lezama, ja hi ha molts interessats en els seus serveis. El Liverpool de Klopp sembla haver-se sumat a la licitació i si se'n va Salah, es rumoreja que van apostar fort per contractar el jove basc.