Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Ibai Llanos amb el logotip del seu equip Porcinos de la Kings League

Ibai Llanos agita la Kings League amb el seu nou fitxatge: «Això no ha acabat»

El president de Porcinos s'ha guardat el millor per al final

La Kings League ha esdevingut un espectacle. Així és, ja que el mercat de fitxatges ha fet que els presidents s'hagin convertit en combatents d'una 'guerra' que s'acosta al final. I l'últim a avisar, Ibai Llanos.

El reconegut 'streamer' ha deixat un missatge a les xarxes socials per avisar del seu pròxim moviment. El període de traspassos continua obert, i el bilbaí té al cap una autèntica bomba.

L'objectiu d'Ibai Llanos és clar: formar la millor plantilla possible i arribar a jugar la 'Final Four' del segon 'split'. Així, sembla que la Kings League està traient el millor i el pitjor de cada president.

Ibai Llanos es guarda el millor per al final

El propietari de Porcinos està realitzant molt bons moviments al mercat de fitxatges. Ibai Llanos ha sabut fitxar amb cap i ha incorporat jugadors a les posicions que més ho necessitava. Així mateix, les vendes que ha fet li han deixat molts diners per a traspassos.

Ara, el famós 'streamer' té una última bala a la recambra. De fet, es tracta del secret més gran de la temporada per part de Llanos. És més, així ho ha fet saber a través del seu compte de Twitter.

Per tant, el seu fitxatge més car fins ara, que és Ruggeri per 40 milions, deixarà de ser-ho en els propers dies. Actualment, al bilbaí li queden 116 milions, de manera que el traspàs serà d'una quantitat inferior.

Cal destacar que els jugadors de més preu ja han estat fitxats, així que Ibai Llanos no es podrà emportar a les 5 estrelles d'aquest mercat. Edgar Álvaro, Marc Pelaz, Cristian Ubon, Roger Carbó i Joan Poch ja han posat rumb a un altre club.

Del top 10 futbolistes de la Kings League que tenen més valor, només en queden 3 que segueixen al mateix equip. Aquests són Pau Fer, de Pío FC, i Román Alegre i Pluvins, ambdós d'1 K.

Així les coses, de moment, no sabem quin serà el proper moviment d'Ibai Llanos, però estem segurs que serà tota una bomba. Porcinos es vol convertir en el campió d'aquest segon 'split' i el president està ajudant en tot el que pot.

El mercat de fitxatges ha esdevingut una guerra

Cada cop són més els presidents que han mostrat el seu descontentament pel format de la finestra de traspassos. I és que la majoria de plantilles han hagut de tornar a crear-se des de zero, fent que els aficionats de cada club vegin com els seus jugadors més estimats defensaran una altra samarreta al segon 'split'.

Així mateix, l'altre dia vam poder veure alguna 'baralla' entre propietaris. Dilluns, el Kun Agüero va mantenir una forta discussió amb Adri Contreras, acusant-lo de 'robar-li' a un futbolista sense avisar-lo prèviament.

Tanmateix, això mateix va fer l'argentí amb un jugador del Rivers, la presidenta de Pío FC. Sembla que aquest segon 'split' ve amb força, i amb ganes de veure com alguns presidents es retrobaran al terreny de joc.

Ibai Llanos, implicat 100% en el projecte

Al costat de Gerard Piqué, el reconegut 'streamer' va ser un dels impulsors d'aquest nou projecte com és la Kings League. El català i el bilbaí es van unir una vegada més per dur a terme aquesta competició.

De fet, va ser Ibai Llanos qui es va encarregar de recomanar a la majoria de presidents que actualment formen part del torneig. Això vol dir que l'èxit de la lliga també és gràcies als esforços del president dels Porcinos.

A més a més, és un dels col·laboradors més actius al programa, i que assisteix amb regularitat als directes que l'organització ofereix. Per tant, la seva implicació en el projecte és plena i per això el seu equip és un dels que rep més suport a les xarxes socials.