rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

L'incendi de la Ribera d'Ebre ja afecta més de 2.500 hectàrees de terreny forestal

Iker Casillas i Sara Carbonero podrien estar a prop de la ruïna

La parella està travessant la seva pitjor situació econòmica
Iker Casillas, en números vermells | Cedida

 

Un dels esportistes més emblemàtics del nostre país podria estar en greus dificultats econòmiques. És el cas d'Iker Casillas, que últimament ha protagonitzat diferents polèmiques. Després d'atacar el programa de Pedrerol, el porter és ara el centre d'atenció per un motiu molt seriós: ell i Sara Carbonero estarien, segons el portal ESchismógrafo, a la vora de la ruïna. La premsa esportiva arreplega dades molt preocupants sobre els seus comptes, que podrien estar en números vermells.

Iker Casillas podria trobar-se a prop del desastre econòmic. Les vendes de la seva companyia Ikerca SL han patit un descens brutal: ha perdut més d'un milió dels quatre que facturava, evidenciant una caiguda dels seus beneficis. Segons mitjans esportius, el porter té un deute de més de deu milions d'euros per la seva empresa immobiliària que hauria deixat en molt mal estat els seus comptes corrents. Però això no és tot. Casillas ha perdut també tot l'atractiu publicitari amb què comptava al Reial Madrid, i això suposa també una retallada dràstica de les seves fonts d'ingressos.

 

Per si tot això no fos suficient, la marca Nomvre1k, que s'encarregava de distribuir l'equipament esportiu del porter, ha baixat també les seves vendes. Sembla que Iker Casillas ja no té el magnetisme i el carisme que l'havien col·locat a la cúspide del futbol mundial. Ell, però, no és l'únic afectat: una empresa de Sara Carbonero, Slow Love SL, podria estar també en pèrdues. En definitiva, moltes informacions coincideixen a apuntar que la mediàtica parella espanyola podria estar passant per serioses dificultats econòmiques.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris