rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

PREVISIÓ MÉTEO

☀ Diumenge radiant a l’espera de la possible onada de calor

Irònic Piqué al 'preshow' de 'La Resistencia': «A Madrid m'hi sento com a casa»

El central culer va saltar a l'escenari i va escalfar l'ambient bromejant amb l'animador del públic
Gerard Piqué es va 'atuoconvidar' al programa 'La Resistencia'   | Twitter (@LaResistencia)

 

La picardia de Piqué no té límits. El programa 'La Resistencia' ha desvetllat aquest dilluns una anècdota més de la seva polèmica visita a Broncano. El central del Barça va voler saltar a l'escenari del Teatro Arlequín en el 'preshow' conduït per Jaime Caravaca i escalfar l'ambient junt amb l'animador del públic, intercanviant bromes amb el còmic. «Escolta, millor xiuleu-me i així sembla que això és el Bernabéu», deixava caure.

 

Entre càntics, Caravaca demanava a Piqué quina era la seva ciutat preferida d'Espanya, al que el culer responia amb ironia: «Madrid, perquè em sento com a casa». El Barça ha guanyat 11 dels 18 partits que ha disputat contra els 'merengues' al seu terreny de joc. 

 

 

 

 

Els diners que té i la broma dels jugadors del Barça a madridistes famosos

La seva intervenció era només un tastet del què vindria després durant l'entrevista a 'La Resitencia'. Després del que es va descriure com una «auto-invitació» a través de Twitter, el jugador i capità del Barça no va defraudar i va protagonitzar un programa replet d’humor amb alguns dards enverinats.

 

Una de les preguntes més esperades va arribar quan Broncano, com fa habitualment, va voler saber quants diners té al banc o en el seu defecte quantes vegades havia fet l’amor aquest més, el jugador va respondre que «vaig sobrat de les dues coses» i més concretament va puntualitzar que «en patrimoni, tinc més que el pressupost de l’Espanyol»Una declaració que ha portat cua.

 

A més, va confessar que la plantilla del Barça feia broma incorporant al grup que comparteixen periodistes madridistes com Roncero per burlar-se'n, tal com confessava el central culer al programa 'La Resistencia' de Broncano. Ara però, Whatsapp permet als usuaris escollir si volen entrar a formar part d'un xat grupal o no, fet que posa fi al seu entreteniment.

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris