Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Isco es nega a respondre a una pregunta d'un periodista: «A tu no et contesto»

El futbolista ja fa temps que té un conflicte obert amb el redactor de El País, Diego Torres
Imatge del futbolista del Real Madrid Isco Alarcón | Cedida

 

Tot i que la selecció espanyola ha començat una nova etapa amb Luis Enrique al capdavant, sembla que la tensió i desil·lusió per la precoç eliminació de la Copa del Món de Rússia continua. O almenys, això ha reflectit el futbolista del Real Madrid. Isco, que ha estat protagonista a una roda de premsa i no per la seva valoració del pròxim partit de ‘La Roja’ contra Anglaterra

 

 

L’internacional espanyol i '22' del Madrid estava responent a les preguntes sobre el primer partit de la selecció a la UEFA Nations League, quan es va negar a contestar una pregunta de Diego Torres. El mitjapunta va dir al redactor del diari 'El País': «Mira, jo a tu no et contestaré. Al final digui el que digui, tu posaràs el que vulguis en la teva secció del diari». Isco el va criticar per la línia que manté el periodista en els seus articles i va dir: «No necessitem gent que estigui clavant pals contínuament». 

 

 

La polèmica entre el futbolista i el periodista bé de lluny 

El conflicte Alarcón-Torres es va iniciar en plena disputa del Mundial de futbol. Després de l'empat a dos contra Marroc, que classificava Espanya per a vuitens però deixava males sensacions, el periodista va fer una crònica del partit on parlava de cert mal ambient dins el vestuari i on criticava el paper d'alguns jugadors, entre ells madridista.  

 

 

Davant d'aquestes crítiques, el número 22 de la selecció espanyola no es va poder contenir i va contestar negant qualsevol problema entre els seus companys i qualificant al periodista de «molt però que molt dolent».  

 

L’eliminació del mundial, una ferida que encara fa mal   

La reacció d'Isco sembla que demostra que en el si de la selecció encara cou la manera com es va dir adéu al Mundial. Els jugadors espanyols tenen una oportunitat de millorar l'ànim de l'equip i de l'afició en els pròxims dates. La nova competició creada per la UEFA els permetrà recuperar prestigi si guanyen els seus dos pròxims rivals, la selecció anglesa i la croata.  

Comentaris