Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Javier Tebas adverteix que si Catalunya s'independitza els equips catalans no podran jugar a La Liga

El màxim responsable de LaLiga ha reclamat que es recondueixi la situació política a Catalunya perquè «les il·legalitats no poden tirar endavant»
Javier Tebas es el president de LaLiga. | LaLiga

 

El president de La Liga, Javier Tebas, ha assegurat aquest divendres que si el procés independentista culmina en una secessió d'Espanya, els clubs catalans no jugaran La Liga espanyola. Al mateix temps que ha reclamat que es recondueixi la situació política a Catalunya, ja que entén que «les il·legalitats no poden tirar endavant».«Si el procés independentista avança els clubs catalans no podrien jugar la lliga». «Els que sentim que Catalunya és Espanya ens dol aquesta circumstància», ha advertit el màxim responsable de La Liga.

 

Segons el parer de Tebas «les independències unilaterals no són a la carta». «No expliquen realment el que és i això és molt perillós. Jo espero que la situació es recondueixi perquè Espanya és un estat de dret i les il·legalitats no poden tirar endavant», ha assenyalat. I ha aclarit que l'1 d'octubre «serà una jornada de diumenge normal» i que la competició no pensa «l'horari per un tema d'il·legalitat», en referència al referèndum que podria celebrar-se a Catalunya i al duel entre Barcelona i Las Palmas que es disputarà aquest mateix dia al Camp Nou. «No canviarem aquest partit. No canviarem l'horari per un tema d'il·legalitat. Evidentment, per a nosaltres l'1 d'octubre serà una jornada de diumenge normal. Respecte a la seguretat, caldrà acudir a les Forces de Seguretat de l'Estat, tal com està la situació a Catalunya, no acudiria només als Mossos d'Esquadra o al Conseller de Governació», ha apuntat.