Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Javier Tebas: «Si el 'Puta Catalunya' ho hem denunciat com a violència verbal, xiular l'himne és el mateix»

Javier Tebas segueix al peu del canó i es mostra disconforme amb els hipotètics xiulets a l'himne d'Espanya
Javier Tebas, en contra dels xiulets a l'himne espanyol | CatalunyaDiari.cat

 

La final de Copa del Rei del proper dissabte segueix generant incertesa a Madrid. El duel, que es disputarà al Wanda Metropolitano madrileny entre el Barça i el Sevilla, té un clar interés que va més enllà de l'apartat futbolístic. 

 

I és que com ja va sent habitual en totes les finals de la competició de K.O que juga el Barça, els xiulets a l'himne espanyol han tornat a l'ordre del dia. I així, si bé és cert que han estat diverses les persones del entorn del club que han afirmat que respectaràn la llibertat d'expressió dels aficionats, també ho és que el president de la Lliga, Javier Tebas, segueix entestat en que els xiulets no s'acabin produïnt. 

  

 

 

La polèmica equiparació de Javier Tebas

Tebas és d'aquells personatges que mai s'arronsa. Si t'enfrontes a ell, és possible que rebis algun tipus de represàlia. En aquest context, doncs, el màxim responsable de la Lliga de futbol espanyol s'ha servit d'una comparació d'allò més polèmica per argumentar la posició de l'entitat que presideix amb els possibles xiulets. 

 

«Si el 'Puta Catalunya' ho hem denunciat com a violència verbal, xiular l'himne és el mateix», així de taxatives van ser les paraules del mateix Tebas en ser preguntat ahir per la hipotètica posició dels afeccionats blaugranes quan soni l´himne espanyol. 

 

Barça i Sevilla es veuran les cares a la final de Copa | CatalunyaDiari.cat

 

«Sí que seria violència verbal xiular l'himne d'Espanya»

Aquesta ha estat la declaració de Tebas, en relació als més que possibles xiulets per part de la grada blaugrana. El president de la Lliga, de fet, ha al·legat que la posició de la seva entitat seria la de denunciar els càntics en qüestió, ja que «sí que seria violència verbal xiular l'himne d'Espanya»

 

Finalment, Tebas, fidel al seu discurs, va concloure: «S'haurà què preguntar si 'Puta Catalunya' és llibertat d'expressió? Jo crec que no és llibertat d'expressió». 

 

«Insultar és també faltar al respecte a milions de catalans i espanyols que tenen respecte per aquesta bandera», va tancar el president de la Lliga. 
 

Comentaris