Joao Félix s'emporta les mans al cap

João Félix només posa una condició per sortir de l'Atlètic de Madrid

Simeone no compta amb ell i s'està quedant sense temps per trobar una sortida

João Félix viu moments realment complicats, ja que la seva marxa no sembla gens senzilla. De fet, la directiva blanc-i-vermella fa més d'un mes que treballa sense parar per trobar una destinació que beneficiï totes les parts, però no ho està aconseguint.

Davant aquest escenari, João Félix hauria de reconsiderar la seva posició i intentar arribar a una entesa amb Enrique Cerezo. És clar que Simeone no el vol a la plantilla, però ell tampoc està posant de part seva per sortir. Encara més, segons apunten diversos mitjans, l'astre portuguès està frenant el seu adeu perquè no s'està complint la seva única petició: jugar la UEFA Champions League l'any que ve.

Joao Félix amb una bandera de la UEFA Champions League
João Félix no es vol perdre la Champions. | Europa Press, Getty Images Pro

João Félix rebutja ofertes milionàries per complir el seu somni

João Félix s'arrisca a quedar-se un any sense jugar, ja que el que és clar és que Simeone no pensa recular ni un centímetre. El tècnic argentí està cansat de l'actitud del matalasser i no pensa aguantar-ho més, així que li ha demanat que se'n vagi. Tot i això, João Félix només se n'anirà si és per disputar la UEFA Champions League i això complica la situació.

Sí, perquè els matalassers han rebut una suculenta oferta de cessió que podria haver desbloquejat la situació, però João Félix ha dit NO. La proposta venia de l'Aràbia Saudita i, malgrat que econòmicament era molt favorable, no tant esportivament. El fet de ser una lliga menor i no participar en la màxima competició europea de clubs ha frenat qualsevol opció per tancar el tracte, almenys de moment.

A més, João Félix encara manté obert el seu somni d'anar.se'n al FC Barcelona i esperarà el que calgui. Està disposat a estirar el contracte fins al dia 31 d'agost i veure si llavors el Barça pot afrontar la cessió. Sens dubte, el crac de l'Atlètic està com boig per vestir de blaugrana i, encara que ho té tot en contra, optarà per arriscar-se.

João Félix s'ho juga tot a cara o creu

João Félix no es vol perdre la UEFA Champions League i està desesperat per trobar una fórmula que permeti arribar al FC Barcelona. Així compliria els seus dos desitjos, però no ho tindrà gens fàcil. És més, Xavi ja va rebutjar la seva arribada fa dies i, malgrat que ara la situació econòmica dels culers sembla una mica més sanejada, el fitxatge no entra als seus plans.

Tanmateix, veient que no té més opcions, João Félix està disposat a esperar el que sigui necessari, amb el risc que això suposa per al seu futur. I és que la jugada li podria sortir bé i acabar jugant al Barça o, per contra, podria sortir malament i haver de passar els pròxims mesos a la grada.

Sens dubte, João Félix és entre l'espasa i la paret i el seu futur es presenta molt negre. Vol recuperar la confiança i brillar per demostrar tot el seu talent, però de moment no ho està aconseguint. Simeone no va aconseguir treure'n tot el potencial i el Chelsea tampoc, així que el seu sostre continua sent una incògnita.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!