Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Joao Félix en primer pla

João Félix rep el NO més dolorós de la seva carrera: Adeu a un somni

Els desitjos de João Félix no es compliran i la culpa és d'una sola persona

Avui dia, João Félix continua sent jugador de l'Atlètic de Madrid. Així doncs, no entra als plans de Simeone, però de moment no troba una sortida i la seva situació està completament encallada. I és que, recordem, el portuguès va ser el fitxatge més car de la història del club matalasser, que va pagar més de 120 milions fa uns anys.

No obstant això, després de diverses temporades a les ordres de Simeone i un breu pas pel Chelsea, João Félix no té cap possibilitat de vestir l'elàstica blanc-i-vermella la temporada que ve. El seu rendiment a l'Atlètic ha estat molt pobre i, a més a més, la seva entesa amb el tècnic argentí està sota mínims. Per tot això, la millor solució per a tothom és una venda, però Félix  ja sap que la seva gran il·lusió, jugar al FC Barcelona, no serà possible.

João Félix rep el NO més dolorós de la seva carrera

Fa unes setmanes, João Félix va sorprendre declarant el seu amor pel FC Barcelona. «Sempre ha estat la meva primera opció i m'encantaria unir-me al Barça. Sempre va ser el meu somni des de petit, així que si passa, serà un somni fet realitat per a mi», va dir l'astre portuguès en una xerrada amb Fabrizio Romano.

Tot i això, malgrat les declaracions de João Félix, el crac de l'Atlètic ha descobert que el FC Barcelona no està disposat a afrontar el seu fitxatge. Mateu Alemany i Joan Laporta sí que estan d'acord a intentar contractar-los, ja que consideren que és una oportunitat de mercat que no es pot desaprofitar de cap manera. Però Xavi, per part seva, ha decidit que prefereix un especialista per la banda perquè ocupi el lloc que deixarà Ousmane Dembélé.

Joao Félix, d'esquena, mirant un escut del FC Barcelona amb una creu vermella
João Félix no complirà el seu somni | Europa Press

D'aquesta manera, João Félix sap que haurà de buscar altres alternatives per seguir amb el seu desenvolupament professional. Xavi Hernández no el vol al seu equip i ha posat tots els estaments del club a buscar un extrem pur. L'entrenador del Barça considera que la baixa d'Ousmane Dembélé és massa important per no actuar i, per això, ha demanat un perfil similar al del francès.

João Félix es queda sense opcions

Després de la negativa de Xavi Hernández i la indiferència de Simeone, João Félix cada cop ho té més complicat. El temps s'esgota i les ofertes no arriben, així que el mení d'or haurà de continuar intentant-ho públicament. Ja ha reconegut que el seu desig era jugar al Barça, però no serà possible, així que ara mira cap a la Premier League o la Ligue 1.

En concret, el Manchester City i el mateix PSG són les dues últimes opcions reals que li queden a João Félix. El quadre de Pep Guardiola no necessita fitxatges, però aquesta és una oportunitat que no es pot desaprofitar i ja n'està estudiant la contractació. D'altra banda, el PSG està pendent de la sortida de Kylian Mbappé i, si es fa realitat, el fitxatge de João Félix podria ser una solució realment bona.

Joao Félix amb els escuts del PSG i del Manchester City
João Félix: City o PSG? | LaLiga

Però malgrat totes aquestes informacions, la veritat és que, de moment, Félix segueix pertanyent a l'Atlètic de Madrid. Enrique Cerezo vol recuperar la inversió realitzada al seu dia i no està posant les coses senzilles, però haurà de cedir perquè totes les parts en surtin beneficiades.

Per la seva banda, João Félix vol anar a un equip guanyador que jugui la Champions, i l'Atlètic necessita els diners per invertir-los en noves incorporacions, així que ja veurem com s'acaba aquesta història.