Julio Salinas carrega contra Cristiano Ronaldo: «No estàs entre els millors de la història»

L'exjugador blaugrana ha publicat un taxatiu missatge dirigit al futbolista portuguès, que acaba de rebre la seva cinquena Pilota d'Or
Cristiano Ronaldo con su quinto balón de oro | Cedida

 

La cinquèna pilota d'or de Cristiano Ronaldo no ha estat exemprta de polèmica. La victòria, doncs, ha generat una gran controvèrsia especialment entre aquells que pensen que Leo Messi és qui mereix el prestigiós guardó. En aquest context, un dels que no sembla compartir la decisió que Cristiano sigui mereixedor d'aquest reconeixement és Julio Salinas, integrant del mític 'Dream Team' del Barça.  

 

I és que a l'exdavanter basc no li van agradar gens ni mica les declaracions del '7' del Reial Madrid, que es autoproclamar a si mateix com «el millor de la història». Les paraules, però, ja han tingut la seva rèplica. 

 

«Que siguis molt bo no vol dir que siguis el millor, ja que has tingut mala sort a coincidir amb el més gran, Messi. I sincerament no crec que estiguis al podium entre els millors de la història, ja que et superarien uns quants. Conforma't amb aquestes pilotes (alguna no l'has merescut)», va escriure l'exfutbolista en el seu perfil de Twitter.

 

Davant d'aquestes contundents declaracions, els internautes no van dubtar a donar la seva opinió sobre el tema, generant un controvertit debat a les xarxes sobre una postura que recolzen en les xarxes ja més 7.000 persones, que van posar 'like' a la publiciació de Salinas. 
 

Les polèmiques paraules de Ronaldo
 

La polèmica ha arribat després de la publicació de la revista 'France Football', on Ronaldo apareix amb la seva cinquena pilota d'or. Entrevistat en exclusiva, el punta assegura sense complexos que és «el millor jugador de la història» i es mostra agraït per tot el que té. 

 

«No puc queixar-me. Alguns pateixen per menjar i jo ara ho tinc tot», comentava. D'altra banda, també va destacar que ja des de petit sabia que triomfaria i que es convertiria en un gran futbolista. 

 

«Quan vaig començar a jugar en el Manchester United em vaig adonar que era realment bo. Jugava amb Giggs, Rio Ferdinand, Van Nistelrooy... i el cert és que pensava: 'Tinc talent, puc guanyar la Pilota d'Or'», va relatar.