VÍDEO DIRECTE

Caos, enfrontaments i barricades al centre de BCN

El jutge del 'cas Griezmann' proposa tancar el Camp Nou un partit o una multa de 300 euros

Aquesta és la resolució del jutge a la denúncia imposada per l'Atlètic de Madrid
El Barça haurà de pagar una sanció de 300 euros o bé jugar un partit a porta tancada | Cedida

 

El jutge instructor nomenat pel Comitè de Competició del 'cas Griezmann' ha proposat que el FC Barcelona pagui una sanció de 300 euros arran de la denúncia que va presentar l'Atlètic de Madrid contra el Barça per haver negociat, suposadament, amb Griezmann quan aquest encara tenia un contracte en vigor amb el club madrileny, segons ha avançat 'El Mundo'.

 

Juantxo Landaberea, el jutge instructor, admet que la sanció que hauria de pagar el club blaugrana té poca rellevància i per això proposa com a alternativa tancar el Camp Nou durant un partit, és a dir, sancionar al Barça amb un parit a porta tancada. 

 

La resolució ja ha estat notificada als clubs

Landaberea fa al·lusió en la seva resolució als articles 88 i 126 del Codi Disciplinari de la Federació Espanyola de Futbol, ressenyats en la denúncia de l'Atlètic de Madrid, relacionats, al seu torn, amb l'article 143 del reglament General de la RFEF.

 

La resolució de Landaberea ja ha estat notificada als dos clubs que esperen una nova reunió del Comitè de Competició on es decidirà finalment quina de les dues sancions es durà a terme. 

 

També et pot interessar...

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris