Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Kiko Rivera amb el logo de la Kings League

Kiko Rivera, a la Kings League: què hi farà?

El fill d'Isabel Pantoja s'uneix a la competició de Piqué

Kiko Rivera, sorprenentment per a tots, formarà part de la Kings League, encara que no com a jugador. Ha sabut convèncer un propietari perquè li deixi fer una funció que se li dona francament bé.

Pel que sembla, Kiko Rivera serà l'encarregat de fer l'himne oficial del Rayo de Barcelona, equip presidit per Spursito. Després de diverses setmanes intentant-ho, ha aconseguit convèncer l'streamer.

Per celebrar la seva incorporació, Kiko Rivera ha publicat una foto i un missatge a les xarxes socials, agraint l'oportunitat i mostrant-se molt content. El DJ torna.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Kiko Rivera s'uneix a la Kings League

«No tinc temps per fer comptes a qui vol veure la meva ruïna. Avui és un bon dia per dir-vos que musicalment estic de tornada». Així va començar el comunicat de Kiko Rivera al seu compte d'Instagram. «I quina forma tan màgica i tan bonica que fent l'himne per al Rayo de Barcelona de la Kings League i la Queens League. Agraït per l'oportunitat. 'Villano' fins al final, Spursito».

Kiko Rivera tornarà a compondre un tema musical, en aquesta ocasió, orientat al futbol modern de la competició de Piqué. És una nova oportunitat perquè el DJ demostri els seus dots al món de la música.

Es converteix en el quart artista a compondre una banda sonora per al torneig, per darrere de Mark Eme, per a Jijantes, Juan Magan, per a El Barrio i Porta, per a Saiyans. Ara només falta veure com serà la cançó, i si aconsegueix ser tan enganxosa com les altres.