MINUT A MINUT

🔴 Totes les reaccions i mobilitzacions per la sentència del procés

Kilian Jornet anuncia que serà pare

Kilian Jornet, de 31 anys, ho ha anunciat via Instagram a través d'una fotografia amb la seva parella, Emelie Forsberg
Kilian Jornet i la seva parella Emelie Forsberg han anunciat així que seràn pares d'un nen a l'hivern | Instagram

 

Kilian Jornet té un altre repte per endavant. En aquesta ocasió, però, no es tracta de fer el cim de l’Everest ni del K2, sinó que es tracta de quelcom encara més il·lusionant: la paternitat. El campió del món de curses de muntanya i la seva parella, Emelie Forsberg, han anunciat que esperen un nen a partir d'aquest mateix hivern.

 

La parella, així mateix, ha donat constància de la notícia a través de les xarxes socials, on han explicat: «Estem molt contents d’informar-vos que tindrem un nen a l’hivern». A la fotografia, s’hi pot veure al mateix Kilian Jornet fent gestos d’incredulitat i posant una mà a la panxa de la mare.

 

 

Kilian Jornet, pare d’un nen

Kilian, de 30 anys, espera un fill amb la seva parella, Emilie Forsberg, també ‘ultrarunner’ i de 31 anys. La parella viu actualment a Noruega, en un xalet a la zona dels fiords de Romsdal, en plena naturalesa i envoltats de muntanyes. Un entorn propici per preparar les seves curses de muntanya i ideal per criar-hi el seu primer fill.

 

Jornet, per tant, apartarà —encara que sigui només per un temps— l’esport d’alta muntanya a partir de l’hivern. L’esportista català ha estat molt bolcat darrerament en el projecte ‘Summits of my Life’ amb el qual ha establert noves i estratosfèriques marques en cims com el Mont Blanc, la muntanya més alta d’Europa; i el Mont Rosa, la segona muntanya més alta dels Alps.

 

Les xarxes, finalment, s'han omplert de felicitacions a la parella i la publicació a Instagram compta a hores d'ara amb més de 60.00 'likes'.                  

Comentaris