Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Gerard Piqué en un 'stream' sobre la Kings League

La Kings League rep una pluja de crítiques: el preu desorbitat de les samarretes

Els usuaris no han trigat a donar la seva opinió sobre això

Gerard Piqué ha muntat un negoci d'autèntic èxit. Gairebé no havia tingut queixes sobre la competició de la Kings League, però quan han revelat el preu de les samarretes, les xarxes han provocat una pluja de crítiques.

Gerard Romero, en un dels seus famosos 'streams' a 'Jijantes' , ha deixat caure que les equipacions del torneig tindran un valor que rondarà els 60 o 70 euros, una cosa molt semblant a les del futbol tradicional.

Cal destacar que és una xifra que encara no s'ha confirmat del tot però, de totes maneres, els usuaris no han trigat a considerar que aquest preu és desorbitat, cosa que no s'esperava Gerard Piqué.

Gerard Piqué es guanya molts enemics

«No pago 60-70 per una de futbol professional, ho pagaré per una de la Kings League...» o «Tot és negoci i el que semblava una competició diferent serà igual que totes, 70€ per una samarreta és surrealista», són alguns dels missatges que els internautes han deixat a les seves xarxes socials.

I és que els aficionats es pensaven que el valor d'aquestes equipacions seria una mica inferior, ja que no parlem de FC Barcelona ni del Reial Madrid, però Gerard Piqué no ho ha considerat així.

De moment, només Gerard Romero s'ha atrevit a llançar una xifra, però sense dir res oficial. Encara no s'han presentat les samarretes noves del segon 'split', que es podran veure a partir del dia 5 de maig.

Els fans demanen una rebaixa considerable

Cada cop són més els usuaris que es posicionen en contra de l'elevat preu de les equipacions, i esperen que presentin una notable rebaixa abans de sortir a la venda de manera oficial.

Ni tan sols les entrades per veure la Final Four al Camp Nou van arribar a ser tan cares. La de més preu era de 55 euros, i a sobre podies veure-ho en directe a través de la plataforma Twitch totalment gratis. A veure si Gerard Piqué finalment rectifica o es manté ferm amb els seus ideals.