Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La història d'amor de pel·lícula que va canviar la vida de Luis Suárez

Recollim la història protagonitzada pel davanter del Barça

Luis Suárez i la seva esposa Sofía Balbi. Foto: Sport

 

La periodista Gemma Herrero publicava ja fa setmanes al diari 'El Mundo' la història d'amor entre Luis Suárez i la seva dona, Sofia Balbi. Tots dos es van conèixer quan Suárez era un mal estudiant de 15 anys d'una família desestructurada i amb un futur poc esperançador: tampoc en el món del futbol, on no rendia per les sevs reiterades festes nocturnes. L'aparició de Sofi, de classe benestant, ho va canviar tot. Suárez es va enamorar d'aquella nena de llavors 13 anys i ell mateix explica que feia autèntiques bogeries, com ara caminar els 24 quilòmetres que separaven Montevideo de la casa d'ella.

 

Tot va canviar quan, mesos més tard, Sofi i la seva família van marxar a Barcelona per temes laborals. El món de la jove parella adolescent es va esfondrar. Tres mesos més tard, Suárez no ho va poder resistir i va demanar diners al seu representant per visitar-la a Barcelona. Arribat al Prat i encara menor d'edat, va ser detingut. Ni tan sols sabia on anava, però un paquet que duia a la maleta, amb l'adreça de la casa de Sofi, el va salvar. Aquells dies a Barcelona, per Nadal, va decidir que volia jugar a Europa per estar més a prop de la seva parella.

 

Va ser llavors quan, amb escassos 18 anys i havent debutat a Nacional, el seu club uruguaià de tota la vida, que va arribar una oferta del Groningen holandès. Abans d'anar-hi, va passar per Barcelona i, a l'hora d'acomiadar-se a l'aeroport, va dir a Sofi que tenia un segon bitllet i que volia que l'acompanyés. La noia va pujar a l'avió sense ni tan sols maleta i mai més no s'han tornat a separar.

 

Després del seu pas per Holanda i Anglaterra, el destí va voler que la seva història seguís amb l'oferta del Barça. En tenia una altra del Reial Madrid, però Suárez no s'ho va pensar. Barcelona és el present de la seva parella i la seva filla Delfina, així com el passat que un dia els va separar. Com a anècdota, una imatge que Suárez encara conserva: de l'any 2004, quan es va colar a l'esplanada del Camp Nou.