rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La reina Letizia, molt amable amb Piqué i els seus fills

Va saludar molt amablement el central i els seus fills a la llotja del Calderón

La reina Letizia, saludant amablement Piqué i els seus fills. Foto: El Economista

 

La reina Letizia es va mostrar en una actitud avorrida al llarg de la final de la Copa del Rei que enfrontava al Barça i al Sevilla a l'estadi Vicente Calderón. La monarca va ser molt criticada per diversos aficionats i usuaris de les xarxes socials, a més de mitjans de comunicació, per no seguir amb interès el transcurs del partit que va donar al Barça la seva 28a Copa del Rei.

 

 

Però hi va haver una excepció. Al final del matx, quan els jugadors del Barça van recollir la Copa, van saludar un per un les autoritats a la llotja del Calderón. Letizia va fer una encaixada de mans institucional amb la plantilla, excepte amb Gerard Piqué, amb qui va fer una excepció i va xerrar amablement durant un minut. Piqué duia en braços els dos fills que té amb Shakira: Milan i Sasha.

 

Segons apunta avui El Economista, la monarca espanyola es va mostrar molt amable i afectuosa amb els dos infants i també amb el seu pare, Gerard Piqué, que alhora es va mostrar somrient i molt cordial amb la titular consort de la monarquia d'Espanya.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris