Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La relació del Barça amb Qatar Airways s'acaba

El club està negociant un acord de patrocini amb una nova companyia asiàtica
Aquesta és l'equipació del FC Barcelona per la temporada 2016-2017 | Nike

 

Qatar Airways deixarà de patrocinar el Barça a partir del pròxim 30 de juny. Gairebé set anys després de patrocini, l'equip català signarà un acord amb una nova companyia asiàtica. La relació amb el país del Pròxim Orient ha generat uns beneficis de 200 milions d'euros pel Barça, però alhora ha generat diverses tensions entre els socis que no veien amb bons ulls el patrocini.

  

  

El debat sobre si seguir portant el nom d'aquest país a la samarreta també ha estat molt present entre els compromissaris. Tot i que finalment la junta va aprovar la pròrroga d'un any més amb Qatar Airways, el president del club, Josep Maria Bartomeu, va treure'n conclusions, segons informa el Diari ARA. A més, el Barça buscava un acord per uns 60 milions d'euros tal com es va pactar l'any 2015.

 

Però aquesta és una quantitat que la companyia Qatar Airways no està disposada a assumir i les negociacions es van tancar després d'acordar el pagament de 33,5 milions durant la temporada d'enguany. L'acord amb el nou patrocinador podria anunciar-se molt aviat i quan es conegui es convocarà una assemblea extraordinària per aprovar la decisió.