Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Joan Laporta insinua el seu retorn al Barça: «Veient el que passa, ganes no en falten»

L'expresident del Barça sempre s'ha mostrat molt crític amb la gestió de Bartomeu
Joan Laporta, durant la campanya electoral de l'any 2015 | CatalunyaDiari.cat

 

Joan Laporta ha marcat un abans i un després de la història moderna del Barça. L’expresident del club blaugrana va servir-se d’un club deprimit —feia quatre anys que no s’alçava una lliga i més de vint de la recordada primera Champions de Wembley— per tornar-lo a fer guanyador de la mà de Ronaldinho i Frank Rijkaard.

 

L’estiu de 2015, però, l’expresident va veure com la reelecció de Josep Maria Bartomeu com a màxim responsable del club el privava de tornar a encapçalar el projecte blaugrana. Tot i això, Laporta sembla que encara no ha llençat la tovallola. «Ho tornem a fer?», va dir referint-se a les eleccions guanyades l’any 2003 mentre afegia: «Veient el que passa, ganes no en falten...».

 

Laporta parla de «cercle virtuós»

L’expresident blaugrana va servir-se de Twitter per recordar als seus seguidors que el passat divendres, 15 de juny, que feia tot just 15 anys que s’havia imposat a Lluís Bassat per complir el seu anhelat somni de ser president del Barça.

 

«Avui fa 15 anys que va començar el cercle virtuós que va posar al Barça a la primera línia esportiva i mediàtica mundial. Gràcies a tots els que vau ajudar a fer realitat aquell somni», va comentar el mateix Laporta mentre insinuava el seu retorn a les oficines de Can Barça: «Ho tornem a fer?».

 

És en aquest punt, doncs, on Laporta sembrava el dubte explicant que és una possibilitat perquè «veient el que passa, ganes no en falten».

 

Josep Maria Bartomeu, actual president del F.C.Barcelona   | CatalunyaDiari.cat

 

Víctor Font, seria el primer contrincant

Joan Laporta, si finalment es tornés a presentar a les eleccions per presidir el Barça, ja sap que comptaria amb la competència directa de Víctor Font. Fa un parell de setmanes, Font va informar que es presentaria a les pròximes eleccions a Can Barça sota el lema ‘Si al Futur’ i, per tant, seria la primera competència directa de Joan Laporta.  

Comentaris