rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'emotiva carta de suport de Valentino Rossi a Nicky Hayden

Hayden va superar per cinc punts a Valentino Rossi en el darrer mundial de MotoGP
Valentino Rossi i Nicky Hayden, pilots de MotoGP | El Español

 

Segueix la preocupació per l'estat de salut del pilot de motociclisme Nicky Hayden, que va patir un greu atropellament dimecres passat quan entrenava amb bicicleta prop del seu domicili a Itàlia. Quan va saltar la notícia, multitud de personalitats van expressar la seva preocupació a les xarxes socials, inclòs un dels seus principals competidors, el pilot italià Valentino Rossi. El nord-americà va guanyar el títol de MotoGP aquest mateix any, avançant per cinc punts a l'italià en la general. Més enllà de la competició, el pronòstic d'Hayden encara segueix sent greu, tal com indica un comunicat de l'Hospital Maurizio Bufalini de Cesana: «Les condicions són crítiques. El pilot està molt feble per sotmetre's a una intervenció quirúrgica».

En aquestes circumstàncies, Valentino Rossi ha dedicat una emotiva carta al nord-americà: «Nicky és un dels millors amics que he tingut al paddock. Hem estat companys d'equip amb Honda al seu primer any, el 2003, quan era un jove principiant en la seva primera experiència europea. Després de la carrera ens vam donar la mà i ens vam abraçar. Hem tornat a ser companys d'equip en els difícils anys de Ducati, lluitant a mort moltes vegades per la cinquena plaça. Nicky solia venir al ranxo, on sempre era un espectacle veure'l» relata Rossi.

 

Segons el comunicat que ha publicat 'El Español', el pilot de MotoGP recorda la següent anècdota: «El millor record que tinc d'ell és quan va venir a donar-me la mà després de la desafortunada carrera de València 2015, durant la volta d'honor. Per a ell era el comiat de MotoGP i jo acabava de perdre el Mundial. La seva mirada de suport dins del casc és un dels pocs bons records que tinc d'aquest dia. Ànims Nicky, tots estem amb tu!».

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris