Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'empresa de videojocs de Piqué perd més de mig milió d'euros

Kerad Games SL és l'empresa del futbolista que es dedica a crear i vendre jocs en línia
Gerard Piqué ha registrat pèrdues en la seva empresa. | Marca

 

La vida professional d'un futbolista sol ser més aviat curta, i per això mateix, la majoria busquen altres sortides que els facilitin enfrontar-se a aquesta jubilació tan ràpida. Una d'aquestes sortides ha estat la creació de Kerad Games SL, una empresa que es dedica a crear i vendre videojocs. La part negativa és que Piqué ha perdut més de mig milió d'euros, segons informa 'Vanitatis'. El mitjà afirma que des de la seva creació l'any 2011, mai no ha aconseguit aixecar el cap, encara que per a algú que guanya milions a l'any tampoc és un gran problema.

L'últim exercici de la companyia de què Piqué és president no és gaire bo. En el compte de pèrdues i guanys, el resultat salda amb 671.389,60 euros en negatiu. Mentrestant, els anys anteriors no van ser gaire diferents. El 2014 va obtenir escassos beneficis, 5.663,000 euros. El 2013 va tenir pèrdues, concretament 77.594,39 euros.

 

A més, el mitjà apunta que des de la seva creació l'empresa ha rebut grans elogis perquè solen enfocar els ingressos i no els beneficis reals, dades pels quals ha de mesurar-se una empresa. Per això mateix, la companyia del defensa té un import net d'1.288.399,71 euros, tot i que segueix tenint pèrdues perquè els ingressos són inferiors a les despeses. Cal destacar que una de les seves principals fonts de despesa és la de personal, un equip de què el futbolista sempre s'ha sentit més que orgullós. Exactament 934.639,08 euros per 35 empleats, fet que suposa una mesura salarial de 26.000 euros bruts anuals.

Comentaris