Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Clement Lenglet està a punt per desvincular-se del Sevilla i fitxar pel Barça

El central francès ja es troba a la ciutat andalusa i s’allotja al costat de l’estadi Sánchez Pizjuán
Clement Lenglet en una imatge d'arxiu | Europa Press

 

El nou fitxatge del Barça ja està ben encaminat i va a tot drap. Així doncs, Clement Lenglet segueix fent via i complint tots els passos per convertir-se aviat en la futura esperança blaugrana, tal com ha informat el mitjà ‘Estadio Deportivo’.

 

Una vegada dut a terme el comunicat oficial al Sevilla sobre la seva decisió de no seguir, el central francès s’ha desplaçat a primera hora del matí fins a la capital andalusa per tal de desvincular-se totalment del club i, així, acabar de materialitzar l’operació. De fet, avui ja no ha format part de l’entrenament habitual de l'equip sevillista.

Els clubs estarien aclarint els últims detalls

El fet que el jugador es trobi a Sevilla, allotjat justament al costat de l’estadi Sánchez Pizjuán, tindria a veure principalment amb aspectes protocol·laris. Així doncs, central i club es trobarien immersos en el camí d’ultimar detalls, com per exemple el pagament de la clàusula de rescissió per part del Futbol Club Barcelona.

 

Amb tot, aquesta història encara no s’ha acabat d’escriure, i en aquests moments es desconeix la manera amb la qual es tancaran converses entre els clubs. Per tant, haurem d’esperar una mica si volem saber en quina qualitat marxarà Lenglet, si com a futbolista, com un mer traspàs, o bé com un jugador totalment lliure en cas que finalment el Barça pagui la clàusula de rescissió. 

Lenglet, una esperança davant la retirada d’Iniesta i la fugida de promeses de la Masia

El nou central aportarà una mica de llum i esperança a un futur que no pinta massa bé pel Barça, ni ofereix bones expectatives. A la decepció que va causar la decisió de Griezmann, que va escollir quedar-se a l’Atlético de Madrid en l’últim moment –i això va desembocar en una picabaralla i força tensió entre la directiva del club i Piqué–, se li ha de sumar l’enorme buit que va deixar Andrés Iniesta amb la seva retirada.

 

Però aquests no són els únics problemes als quals s’enfronta l’equip blaugrana. I és que la Masia, que sempre havia estat un recurs eficaç i eficient pel club, s’està quedant sense joves promeses a marxes forçades. Cada vegada són més els jugadors que es cansen d’esperar una oportunitat que sembla no arribar mai, i decideixen marxar a altres equips.

 

L’últim cas és el Daniel Gudjohnsen, fill del mític Eidur Gudjohnsen. El passat 20 de juny, el diari ‘Sport’ confirmava la pitjor de les notícies: Daniel havia pres la decisió de fer les maletes i fitxar pel Reial Madrid, igual que anteriorment havia fet el seu germà Andy. Per tots aquests motius, cada vegada hi ha més gent que considera que el club blaugrana necessita un canvi profund i una renovació a fons.