rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Leo Messi compra l'hotel Es Vivé a Eivissa

Els treballadors de l'espai ja sospitaven que el '10' del Barça podria estar darrere de la compra
Leo Messi, celebrant un gol amb la samarreta del Barça | CatalunyaDiari.cat

 

Leo Messi segueix sumant noves adquisicions per apuntalar el seu enorme palmarès. A les cinc pilotes d’or, quatre Champions League i vuit lligues que suma, ara s’hi ha de sumar també l’hotel Es Vivé ubicat a Eivissa.

 

El complex, de 52 habitacions, és gestionat per l’hotel Majestic barceloní i és el segon hotel adquirit pel ‘10’ del Barça, després del que va comprar l’estiu passat a Sitges. L’espai en qüestió, doncs, passarà a mans de la firma ‘MIM’, acrònim que correspon a la col·laboració entre l’astre argentí i el Majestic.

 

Un hotel d’estil ‘Art Decó’ i inspirat en els anys 40

Són els ítems principals de la nova adquisició de Leo Messi. El futbolista del F.C.Barcelona ha adquirit un hotel inspirat en els anys 40 i que ha rebut diversos premis de prestigi com l’’European Property Awards', al millor disseny europeu entre els anys 2016 i 1017.

 

L'hotel Es Vivé de Leo Messi, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

L’hotel, d’altra banda, es caracteritza per un fort accent ‘vintage’ amb una barreja evident de colors blancs i blaus. Així mateix, la mateixa pàgina web relata que aquest està conformat per «línies grosses i àmplies corbes», que no fan més que exemplificar l’estil de la nova ‘llar estiuenca’ de Leo Messi.

 

El darrer dels punts forts de l’hotel, finalment, és que aquest es troba a només 50 metres de la platja d'Es Figueretas. Un espai on, de fet, s’hi troben alguns dels restaurants d’estiu més exclusius de l’illa.

 

Una habitació del nou complex de Messi | Cedida

 

Els treballadors ja sospitaven des de feia temps

Els treballadors de l’hotel portaven temps donant-hi voltes. Segons assegura el portal ‘Preferente’, molts dels integrants del complex sospitaven que l’astre podria haver comprat l’hotel, ja que havia acudit diversos dies a l’espai.

 

Un dels espais més exclusius de l'hotel de Messi | Cedida

 

Leo Messi, d’altra banda, ja ha mostrat molt d’interès darrerament amb el món empresarial i amb Piqué i Iniesta, és una de les figures més ‘inversores’ del vestidor blaugrana.

Comentaris