Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Leo Messi diu que cuida la seva dieta però que de «tant en tant» també «peca» i menja xocolata

L'argentí ha renovat aquet matí el seu contracte amb el FC Barcelona fins el 2021
Leo Messi amb la seva quarta bota d'or acompanyat de la seva dona i el seu fill | CatalunyaDiari.cat

 

Per arribar a ser un bon esportista, no n'hi ha prou en treballar el teu cos cada dia al gimnàs, sinó que has de seguir una sèrie de bons hàbits, com assegura seguir Leo Messi, qui ha seguit durant anys, una dieta estricta per a rendir al màxim nivell.

 

No obstant, en una entrevista al diari 'Marca', l'argentí assegura que no és una persona de molt gimnàs i confessa que no pot resistir-se a la xocolata: «No faig res especial. Em cuido amb el menjar des de fa anys. Després treballo l'enfortiment dels isquis i poc més, no sóc de molt gimnàs», i afegeix que la xocolata «és el que més li costa. Inclús ara, de tant en tant, peca amb ella».

 

 

Messi renova fins el 2021

L'argentí i el FC Barcelona han acordat la renovació del futbolistaqui ha ampliat el seu contracte fins el 2021. Amb això, el jugador acabarà amb tots els rumors que el situaven lluny del conjunt català la pròxima temporada, a causa que finalitzava la seva relació amb el club a l'estiu del 2018.

 

Amb la signatura del nou contracte, el golejador també acordarà una clàusula de rescisió que aumentarà fins els 700 milions d'euros, la qual tindrà com a finalitat que cap equip pugui accedir a ella, evitant així un cas com el que es va viure l'últim estiu, després de la marxa de Neymar al PSG.