rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Leo Messi obsequia Alan Ruschel amb una samarreta firmada

El jugador brasiler és un dels tres supervivents de la tragèdia de Medellín, Colòmbia

 

El Trofeu Joan Gamper és el partit idoni per assistir amb la família perquè es respira un ambient que és difícil de trobar en un altre partit del FC Barcelona. El duel d'ahir va estar marcat per la competitivitat d'un equip que necessita posar-se a punt de cara a la pròxima cita contra el Reial Madrid. Tot i així, el Barça i l'afició blaugrana va rebre amb els braços oberts l'expedició del Chapecoense, capitanejada pels tres supervivents del tràgic accident a Medellín. 

Un d'ells va protagonitzar un dels moments més emocionants que es recorden de la història del trofeu. Quan l'entrenador del Chapecoense, Vinícius Eutrópio, va decidir que era el moment de canviar Alan Ruschel, semblava que tot l'estadi li queia a sobre. Entre llàgrimes, el brasiler anava obrint els braços, agraint els aplaudiments d'un públic que havia decidit homenatjar el supervivent com es mereixia. El defensa del Chapecoense va trepitjar un camp de futbol per primera vegada en vuit mesos, després d'una llarga recuperació. Tan bon punt va finalitzar el partit, el brasiler va anar a buscar Messi i els dos es van intercanviar les samarretes. 

 

Com assenyala 'La Vanguardia', un cop a dins dels vestuaris, el crac argentí va tenir una altra mostra d'afecte amb Ruschel. Leo Messi va reunir-se amb el defensa brasiler i li va firmar una samarreta del Chapecoense com a regal, un obsequi que Alan guardarà amb tota l'estima del món: «L'emmarcaré», va dir. El 10 del Barça va signar la samarreta i va escriure: «Amb molta estima, respecte i el millor de sempre. Leo», un detall que, per si no n'havia tingut prou, se sumarà al gran dia que ha viscut el brasiler a Barcelona. 

Comentaris