rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Leo Messi renovarà amb el Barça

El jugador i el club es troben en una fase avançada de les negociacions | Queden només alguns detalls que impedeixen que s'estigui parlant d'un acord
L'astre argentí celebrant un gol vestint la samarreta blaugrana | Cedida

 

Leo Messi renovarà el seu contracte amb el FC Barcelona, segons informa el diari 'Sport'. El jugador argentí és a prop d'allargar la seva relació contractual amb el club blaugrana després que les converses de la directiva amb el pare del jugador avancin favorablement per les dues parts.

A mitjan gener van seure per primer cop cara a cara el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i Jorge Messi, pare i representant del jugador. A partir d'aquella trobada, les bases amb què les dues parts havien de treballar van començar a funcionar. Des de llavors han passat gairebé quatre mesos i el principi d'acord es troba molt a prop. Durant els últims dies i aprofitant l'estada de Jorge Messi a Barcelona, s'han produït grans avenços en les converses fins al punt que l'optimisme sobre la permanència del jugador al Barça s'ha instal·lat a la seu blaugrana. Una mostra d'entusiasme blaugrana van ser les declaracions de Jordi Mestre, vicepresident esportiu, que després de la victòria d'aquest passat dissabte contra el Vila-real, assegurava que «la renovació amb l'astre argentí pinta bé, que està encaminada, a la recta final». Mestre va afegir que «falten alguns detalls importants» per poder certificar que hi ha un principi d'acord perquè Messi segueixi sent jugador del FC Barcelona, almenys cinc temporades més. Encara que tot ha avançat molt, ningú no s'atreveix a pronosticar quin dia del calendari espera la renovació del jugador. «És qüestió de setmanes», va cloure Mestre.

 

Una de les raons per les quals Messi no vol que s'anunciï el procés és perquè està centrat en la lluita per la Lliga i la Copa del Rei, per això és probable que s'endarrereixi fins a final de temporada. Un escenari que té previst el club és que s'anunciï l'acord una vegada acabi la temporada, i jugador i president firmin l'acord a l'inici de la pretemporada vinent. L'actual contracte de Leo Messi acaba el 2018 i és una renovació important perquè, amb 29 anys, podria tractar-se de l'últim contracte com a jugador del FC Barcelona.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris