Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'esperada resposta de Piqué després dels insults a Shakira a la grada de l'Espanyol

La cantant va tornar a ser la diana dels aficionats radicals pericos, els crits es van escoltar després que el Barça marqués el tercer i definitiu gol

 

 

 

Shakira va tornar a ser el focus d'atenció dels aficionats més radicals de l'Espanyol. Amb el marcador ja sentenciat, 0-3, els seguidors 'ultres' pericos van cantar-li a Gerard Piqué 'Shakira és una puta'. El central blaugrana va contestar que «Els càntics són de gent que ve aquí a treure les frustracions que té a la seva vida».

De fet, no és la primera vegada que passa, en la temporada anterior, durant la tornada del duel de Copa del Rey entre blaugranes i pericos, desde la gradaria blanc-i-blava es va mostrar una pancarta contra la cantant colombiana, on s'hi llegia 'Shakira és de tots'. L'Espanyol, va ser llavors multat, amb 24.000 euros. Després de la seva resposta Piqué va afegir que «Em diverteix venir aquí. La majoria dels seguidors de l'Espanyol són educats però hi ha una minoria, que fa soroll, i sembla que la afició és alguna cosa diferent a la que és. Però aquests canten coses que estan fora de lloc, però no cal donar-li més importància».

 

L'any passat, durant el partit de Copa, es van escoltar també càntics en contra de Piqué, però el torn va ser pel seu fill Milan. El central blaugrana, els va respondre mitjançant Twitter, on els hi deixava un vídeo acompanyat del text «Vosaltres mai ho entendreu».

Comentaris