rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'exentrenador del Reial Madrid revela que Cristiano passava d'Irina Shayk

Irina Shayk i Cristiano Ronaldo. Foto: Arxiu

 

L'exentrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, amb qui el club blanc va endur-se la seva desena Copa d'Europa, ha explicat al diari 'Financial Times' diversos detalls de la seva vida personal i professional, en una entrevista concedida els darrers dies i que recollia dissabte el 'Mundo Deportivo'. En aquest article, Ancelotti revelava detalls d'alguns dels seus jugadors, entre ells Cristiano Ronaldo.

 

 

Quan ell entrenava els blancs, Cristiano era la parella d'Irina Shayk. Segons Ancelotti, Cristiano no cuidava gaire la model russa. «Cristiano Ronaldo es banyava amb gel a la ciutat esportiva de Valdebebas a les tres de la matinada, fins i tot si Irina Shayk l'estava esperant a casa», comentava el tècnic italià. «No es preocupa pels diners, només vol ser el primer», revelava l'entrenador, en referència a la competitivitat de Cristiano, per sobre dels diners o de la vida personal.

 

Ancelotti també va explicar l'exigència amb els jugadors, compensada amb comprensió i tracte humà. Era especialment estricte amb la puntualitat i va comentar un càstig a Drogba quan era al Chelsea per arribar tard a una reunió: no va jugar el partit següent.

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris