Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Torra contraataca a la Fiscalia amb una nova pancarta

ÚLTIMA HORA

Brians ratifica el tercer grau a Oriol Pujol

L'hotel de Messi a Eivissa té programada una festa sexual lèsbica

El complex tancarà quatre dies a l'octubre per poder celebrar l'esdeveniment en exclusiva
Leo Messi, celebrant un gol amb la samarreta del Barça | CatalunyaDiari.cat

 

Fa unes setmanes va sortir a la llum que Lionel Messi havia ampliat el seu patrimoni empresarial amb la compra de l'Hotel Es Vivé d'Eivissa. El que es desconeixia fins ara, però, era que aquest complex hoteler tenia programat pel pròxim mes d'octubre un dels festivals eròtics més famosos del món.

 

Segons ha donat a conèixer 'Diario de Ibiza', es tracta d'una festa sexual organitzada per l'exclusiu Skirt Club, un grup privat amb més de 9.000 integrants que organitza aquest tipus de festes per tot el món. Es tracta d'un club format únicament per dones «homosexuals, bisexuals i heterosexuals curioses» que volen experimentar amb altres dones.

 

Londres, Berlín o Xangai són algunes de les ciutats on tindrà lloc aquesta festa, tot i que cap durarà tants dies com la que es celebrarà a l'hotel de Messi, que tancarà en exclusiva del 18 al 21 d'octubre per poder dur a terme l'esdeveniment. La festa, però, ja havia estat organitzada abans que l'argentí comprés el recinte i havia estat anunciada pel mateix Skirt Club el passat mes d'agost.

L'hotel Es Vivé de Leo Messi, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Un hotel d’estil ‘Art Decó’ i inspirat en els anys 40

Són els ítems principals de l'hotel eivissenc de Leo Messi. El futbolista del F.C.Barcelona ha adquirit un hotel inspirat en els anys 40 i que ha rebut diversos premis de prestigi com l’’European Property Awards', al millor disseny europeu entre els anys 2016 i 1017.

 

L’hotel, d’altra banda, es caracteritza per un fort accent ‘vintage’ amb una barreja evident de colors blancs i blaus. Així mateix, la mateixa pàgina web relata que aquest està conformat per «línies grosses i àmplies corbes», que no fan més que exemplificar l’estil de la nova ‘llar estiuenca’ de Leo Messi.

 

El darrer dels punts forts de l’hotel, finalment, és que aquest es troba a només 50 metres de la platja d'Es Figueretas. Un espai on, de fet, s’hi troben alguns dels restaurants d’estiu més exclusius de l’illa.

Messi té un altre hotel a Sitges

El passat mes de juny, Leo Messi ja havia comprat un hotel de luxe a la ciutat de Sitges, al Garraf. Es tracta de l'hotel 'Avenida Sofía', rebatejat com a hotel MiM, un hotel de 4 estrelles, 77 habitacions, ubicat a segona línea de platja al costat de l'hotel 'Calípolis'.

 

El complex pertanyia a Francisco Sánchez, un empresari de la ciutat, que ha traspassat la titularitat de l'immoble al grup hoteler Majestic, qui s'encarrega de la seva explotació. El cost de la inversió va estar al voltant de 30 milions d'euros.