Gerard Piqué en una imatge en una promoció a Madrid.

Una llegenda blaugrana torna a Barcelona: Gerard Piqué el convenç

Un dels millors jugadors del Barça es tornarà a vestir de curt

Pel Camp Nou hi han passat múltiples llegendes que han deixat la seva empremta i s'han guanyat els cors de l'afició. De la mà de Piqué, han aconseguit que un dels seus millors jugadors torni a la Ciutat Comtal.

Ronaldinho ha confirmat la tornada a Barcelona gràcies a l'exfutbolista català. Ha aconseguit convèncer el brasiler que es posi les botes de nou i es vesteixi de curt per a un partit.

Malauradament, no és per jugar al FC Barcelona. Gerard Piqué té altres plans amb el màgic '10'. Ho farà jugar a la Kings League, el nou torneig creat per l'ex de Shakira.

Confirmat: Ronaldinho, a la Kings League

Ja ho avisava fa temps el seu nou president Ibai Llanos. Va comunicar a l'organització que per a la jornada 8 del torneig portaria un top 10 mundial. I així ho farà: Ronaldinho és el fitxatge.

Després de molts anys meravellant el món i aconseguint Mundial, Champions League i Pilota d'Or, el brasiler ha escoltat la petició de Gerard Piqué. Semblava una cosa impossible, però el català ho ha tornat a fer.

Ronaldinho s'unirà a Porcins de cara al partit de diumenge que ve, en què els d'Ibai Llanos esperen mantenir el lideratge una setmana més. Amb el 'Gaúcho' a les seves files, les possibilitats de perdre són gairebé nul·les.

 

Ronaldinho, el mestre de Lionel Messi

El brasiler va arribar al Camp Nou amb la difícil papereta de guanyar algun trofeu després de quatre anys de sequera. No obstant això, ningú esperava que el seu nivell fos tan elevat i els permetés tornar a somiar guanyar-ho tot.

Va ser un dels 'culpables' de la Champions League de l'any 2006 i el seu talent va sorprendre el món sencer. A més, al

Ronaldinho d'esquenes al Camp Nou
Ronaldinho torna a Barcelona | Gtres

El Barça li estaran eternament agraït per ensenyar a Lionel Messi tot allò que sap.

Molts asseguren que Ronaldinho va ser el gran mestre que va formar l'argentí per ser el jugador que és ara. La transició del número '10' es va fer en el moment perfecte, i Leo va agafar les regnes del FC Barcelona.

Primer pla de Ronaldinho
Ronaldinho va ser el mestre de Messi | GTRES

La Kings League de Gerard Piqué, el nou repte de Ronaldinho

El brasiler haurà de fer una demostració de la seva màgia al torneig creat per Piqué. Presidit per Ibai Llanos, Ronaldinho s'uneix a Porcinos i s'enfrontarà a Pio FC al partit de la jornada.

Ronaldinho farà augmentar encara més l'audiència de la Kings League i és que s'espera que l'exfutbolista sorprengui Barcelona novament amb la seva màgia, encara que en un altre escenari totalment diferent.

Els més malenconiosos segur que veuran el partit amb molts records del passat. Els regats, fintes, barrets, xilenes i sobretot els seus gols no s'obliden al Camp Nou. El '10' és una llegenda viva del FC Barcelona.

Després de guanyar-ho pràcticament tot com a futbolista (excepte el Mundial de Clubs), es presenta un nou repte per a Ronaldinho. Temps després d'anunciar el seu retir el 'mag' brasiler torna a trepitjar la gespa.

Ronaldinho, presentat en un curiós vídeo

Ibai Llanos va presentar Ronaldinho a través d'un vídeo a les xarxes socials d'allò més sorprenent. L'escena es va gravar en un restaurant, en què el streamer s'asseia amb Gerard Piqué, comentant que no tenia jugador número 12 per a aquesta setmana.

El català va insistir que fitxi qui sigui, assenyalant un comensal d'una altra taula. Aquest es gira i diu: «Si voleu puc jugar jo». Era Ronaldinho, donant així la seva benvinguda a la Kings League.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i el futbol a WhatsApp!