URGENT

Desallotgen de matinada l'acampada de plaça Universitat

L'NBA sanciona Marc Gasol amb 15.000 dòlars per dir «a la merda»

El pivot de Sant Boi va pronunciar-ho després de vèncer als Minnesota Timberwolves
Marc Gasol, líder dels Memphis Grizzlies | Cedida

 

Marc Gasol ens té acostumats a ser notícia a les matinades de l’NBA gràcies a les seves grans actuacions i extraordinaris percentatges anotadors. El passat dimarts, però, el pivot dels Memphis Grizzlies va ser el focus de les crítiques per pronunciar unes paraules força grolleres després de derrotar als Timberwolves de Minnesota. «Està clar que hem d’aconseguir més victòries. Però hem guanyat, així que a la merda», va explicar el pivot de Sant Boi just concloure el partit.

 

Les paraules, però, no van quedar envà i l’NBA li ha imposat una multa de 15.000 dòlars per «emprar aquest llenguatge».

 

«Hem guanya, així que a la merda»

 

Els Grizzlies, on Gasol és geni i figura, van tallar una sagnia d’onze derrotes consecutives amb la victòria contra els Minnesota Timberwolves. I segons explica 'El Mundo', aquest va semblar un motiu més que suficient al mitjà dels Gasol per assegurar: «Els nois han pres nota dels seus errors. Ens estem assemblant més a nosaltres mateixos».  

 

«Està clar que hem de guanyar més partits i aconseguir més victòries. Però hem guanyat, així que a la merda», va continuar.  Gasol, doncs, haurà d’afrontar les conseqüències econòmiques de les seves paraules.