Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Convoquen una nova vaga de metro a Barcelona per la crisi de l'amiant

Luis Enrique: «Els catalans són l'hòstia, estan molt avançats al que és Espanya»

L'extècnic blaugrana ho ha confessat en una entrevista amb el ciclista Ibon Zugasti
Luis Enrique i el ciclista Ibon Zugasti durant l'entrevist. | Youtube

 

L’exentrenador del FC Barcelona, Luis Enrique, ha destacat durant una entrevista al canal de Youtube del ciclista Ibon Zugasti que «els catalans són l’hòstia» i que «estan molt avançats al que és Espanya, en general».

 

«Ara no està ben vist dir-ho, però els catalans són l'hòstia, les persones, la ciutat... estan molt avançats al que és Espanya en general. Són educats, respectuosos, molt treballadors, allí seguiré», ha argumentat el tècnic asturià.

Luis Enrique no es penedeix de marxar del Barça

D’altra banda, i preguntat sobre la seva sortida del Barça, Luis Enrique diu que és una decisió «difícil d’entendre», però de la qual no es penedeix.

 

«És cert que a molta gent dins de la meva professió els va sorprendre. És difícil entendre que deixis el Barça amb els millors jugadors. Però jo ho tenia claríssim. I, de fet, no em penedeixo en absolut. Entrenar al Barça és simplement dedicar tota la teva energia a l'equip, al club i als jugadors. I quan ja veus que arriba el final assimilar-ho, acceptar-ho, i comunicar-ho. No hi ha més», va explicar el tècnic.

 

A nivell individual, Luis Enrique va destacar la figura de Leo Messi, sobre el qual diu que és molt fàcil d'entrenar. «Entrenar a Messi és facilíssim. Aquest tipus de jugadors com Suárez, Iniesta, Leo... tots tenen una idea de futbol. Ells tenen una idea individual del joc, no col·lectiva. Clar que no li diré a Messi com ha de regatejar. Però Messi necessita, i així ens ho va fer saber amb el seu comportament, que som un col·lectiu. Onze. I ell necessita dels altres, quan més pilotes li donem a ell, millor», va destacar l’asturià.

Luis Enrique va ser més feliç com a futbolista

Finalment, Lui Enrique, i malgrat reconèixer que va ser «més feliç com a futbolista», no descarta torna a la banqueta, com la de la selecció espanyola, sobre la qual diu que «seria bonic», però que ara «tenim a Lopetegui que està fent-ho molt bé». 

 

Sobre les propostes que li arriben, Luis Enrique assegura que «ja ha rebut l'interès d'algun club, però ha de ser alguna cosa que li faci realment il·lusió». I és que, segons l'asturià, «ja no hi ha un altre club en el qual pugui entrenar a millors jugadors que al Barça».