Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Luis Enrique no descarta tornar a entrenar al Barça

El tècnic asturià recorda que el Barça és el club de la seva vida i el que ha confiat més en ell com a jugador i com a entrenador
 
Luis Enrique ha fet avui la seva darrera roda de premsa a la Ciutat Esportiva com entrenador del Barça. I, com de costum, ha tornat a ser qüestionat pel seu futur. Ell però, fidel al seu tarannà, no ha desvelat cap detall sobre què farà la pròxima temporada. Tot apunta al fet que es prendrà un any de descans, però de moment assegura que encara no ho ha decidit. Això sí, abans d'acabar la seva última presencia davant de la premsa a les instal·lacions blaugranes, Luis Enrique ha deixat anar una afirmació que ha sorprès molts dels presents: no descarta tornar a dirigir al Barça.

«Potser torno el 10 de juliol i us dono una sorpresa i a algú li agafa un infart. No diguis mai, mai de la vida. És el club que més confiança m'ha donat. Aquesta és la meva casa. Per què no? Tindré més cabells blancs, però vosaltres també. Qui sap, potser dins d'un temps es dóna la possibilitat. Però a curt termini no ho contemplo» ha explicat l'entrenador blaugrana.

Comentaris