Muntatge amb la imatge de Luis Suárez celebrant un gol i Joan Laporta

Luis Suárez ja té successor i Laporta pren nota: 4 gols en un dia amb només 10 anys

L'uruguaià té el seu hereu

Luis Suárez és probablement el millor davanter de la darrera dècada. Els seus registres amb el Liverpool i el Barça l'han convertit en un '9' dels que marquen una època, i als quals se'ls busca relleu constantment.

En aquest cas, l'uruguaià no s'ha de moure de casa per descobrir qui podria recollir el seu llegat dins del terreny de joc. Parlem de Benjamín Suárez, el seu fill, que ja brilla a les categories inferiors del Gremi.

Dissabte a la tarda, va anotar ni més ni menys que 4 gols en un torneig en què el descendent de Luis Suárez va brillar amb llum pròpia, i amb el seu pare observant i gaudint des de la grada.

Luis Suárez, orgullós del seu fill

Benjamín Suárez es va encarregar que el seu pare s'emocionés arribant a cridar fins a 4 punts d'un dels seus fills. Amb tan sols 10 anys, ja s'està creant un nom propi i somia en arribar a ser igual o millor que 'Lucho'.

Pel que sembla, tot ve de família i Luis Suárez li ha 'transmès' aquest afany de gol que l'ha caracteritzat durant tota la seva carrera a l'elit. Amb el 18 a l'esquena, el segon fill de l'uruguaià va anotar dos doblets. Primer, davant el Curibita, i posteriorment contra el Juventude.

Queda clar que ell i el seu pare comparteixen la mateixa virtut i facilitat de veure porta amb tanta freqüència. Potser, en un futur no gaire llunyà, podem veure Benjamín Suárez en un gran d'Europa, igual que va fer 'El Pistolero'.

Laporta pren nota i serà pacient amb Benjamín Suárez

El FC Barcelona va a la recerca de nous talents cada cop més joves, amb l'objectiu de trobar futbolistes que es forgin a les categories inferiors i arribin al primer equip amb l'etiqueta de futura estrella.

Aquest ha estat el cas de Messi, Iniesta, Xavi, Pedri o Gavi. Ara, Laporta podria tenir el nom de Benjamín Suárez marcat a la seva agenda i estaria esperant que, amb el pas del temps, el jove uruguaià demostri el seu talent.

Les negociacions serien molt senzilles, ja que malgrat sortir per la porta del darrere, l'amor de Luis Suárez cap al Barça és immens i només té paraules d'agraïment cap al club.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

El '9' de Gremi és conscient que el seu fill pot arribar a ser una estrella mundial, si treballa dur i no es rendeix davant de qualsevol adversitat. Per això, el seu pare actuarà de mestre i li ensenyarà quin és el camí a seguir per triomfar al món del futbol.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!