Imatge de Manuel Luis Pellegrini amb l'estadi Benito Villamarín

Manuel Pellegrini demana al '9' revelació de la Lliga, 8 gols en menys de 20 partits

El Betis està vivint un mercat estiuenc molt atrafegat i té grans incorporacions, però en volen més

El Betis de Manuel Pellegrini continua buscant nous reforços i intentar millorar l'equip bètic. En aquest cas, el club ja ha fet oficials les arribades dels exculers Marc Bartra, Héctor Bellerín i Chadi Riad; els catalans Marc Roca i Álex Collado; i l'exmadridista Isco. Tot i això, el català Ramón Planes busca un davanter centre per intentar completar el grup de futbolistes.

Actualment, el Betis compta amb Borja Iglesias i William José com a davanters. Tanmateix, Manuel Pellegrini en vol més, perquè els últims rumors situen el davanter brasiler fora de Sevilla. La directiva bètica està treballant en el seu recanvi i el millor situat és el davanter del Valladolid: Cyle Larin.

Cyle Larin, l'objectiu del Betis de Pellegrini

Cyle Larin va arribar a mitjans de la temporada passada al José Zorrilla, procedent del Bruges. Després de disputar només 19 partits, amb un inici sorprenent, el davanter, de 28 anys, va marcar fins a 8 gols. De fet, gairebé hi aconsegueix donar la permanència al Reial Valladolid, però l'equip va baixar a l'última jornada

Aquest succés ha fet que Cyle Larin hagi cridat l'atenció a diverses directives de primera divisió. Tanmateix, el Reial Valladolid sembla negar-se a vendre al canadenc. Això sí, en per donar sortida al davanter, demanen un preu de traspàs prop dels 10 milions d'euros, quantitat que el Betis no pot assumir.

Larin seria un efectiu superimportant perquè el Valladolid intentés tornar a pujar a primera divisió. Ara bé, els 10 milions que demana la directiva del club frenen moltes de les operacions, per la qual cosa és probable que acabin rebaixant-ne el preu. Pellegrini estaria encantat de comptar amb ell i ja ha demanat al Betis que hi faci un esforç.

Manuel Pellegrini vol una davantera formada per Cyle Larin i Borja Iglesias

Els últims rumors situen l'Almeria com un dels equips interessats en Willian José. Amb la marxa del brasiler, el Betis necessitaria la incorporació d'un '9' i podria reinvertir els diners rebuts en Cyle Larin. Pellegrini ja ha fet saber que la plantilla necessita un referent i el català Ramón Planes ja treballa en una possible incorporació.

Cyle Larin ja va deixar molt bones impressions la darrera temporada. El davanter va demostrar que té una ràpida adaptació al futbol espanyol. Sens dubte, sota les ordres de Manuel Pellegrini seria capaç de donar un rendiment molt alt i de superar el seu registre de gols.

Una davantera formada per Borja Iglesias i Cyle Larin seria una combinació molt física. Capaços de fixar els centrals i que des de la segona línia els seus companys arribin a posicions de remat. La plantilla que estan confeccionant Ramón Planes i Manuel Pellegrini serà, certament, molt competitiva. Els aficionats del Betis tenen motius per creure que la temporada que ve gaudiran d'un rendiment molt alt de l'equip, i que causaran moltes alegries als seus fans.