Manuel Pellegrini en primer pla

Manuel Pellegrini podria perdre Luiz Felipe, però ja té substitut i és català

L'entrenador xilè no vol que el brasiler se'n vagi, però ja s'estudia quin podria ser el seu substitut

El Reial Betis de Manuel Pellegrini pot perdre un pes pesant de la plantilla malgrat el mercat de fitxatges ja tancat. I és que resulta que després de la negativa de Sergio Ramos a anar-se'n a l'Aràbia Saudita, hi ha equips interessats en el defensa central Luiz Felipe. Cal recordar que fins al 25 de setembre no tanca el passi de transferències a l'Aràbia, per la qual cosa poden aconseguir els drets del brasiler.

En cas que Manuel Pellegrini es quedi sense Luiz Felipe, el Betis només podria optar a jugadors que actualment estan lliures. Si finalment marxa el carioca, a la plantilla bètica es quedarien l'exculer Marc Bartra, Chadi Riad i Germán Pezzella com a únics centrals. Davant d'aquesta situació, la direcció esportiva s'hauria de veure obligada a recórrer al mercat d'agents lliures per reforçar la seva plantilla.

Manuel Pellegrini, pendent que es resolgui el futur de Luiz Felipe

Al final de la trobada entre el Betis-Rayo Vallecano, a la roda de premsa li van preguntar a Manuel Pellegrini sobre la possibilitat que el brasiler abandonés el club, i el xilè va ser contundent: «No em preocupa, perquè no crec que Luiz Felipe sigui venut en aquest moment. Va tenir la possibilitat de sortir fins al 31, fer-ho ara seria una irresponsabilitat. No ens podem quedar amb dos centrals al planter».

Davant la necessitat de Manuel Pellegrini d'incorporar un nou central, els rumors que el català Víctor Ruiz pot tornar a l'entitat bètica creixen de moment. El central d'Esplugues de Llobregat es troba actualment sense equip després de finalitzar el contracte amb el mateix Betis. La seva incorporació podria tenir lloc, ateses les circumstàncies que la Lliga només permet inscriure jugadors lliures.

Víctor Ruiz coneix les necessitats que pot demanar Pellegrini i, si accepta un rol secundari, el xilè donaria el vistiplau a la seva arribada. El defensor català va arribar el 2020 al Betis i ha disputat 68 partits des del seu fitxatge. Tot i això, la direcció esportiva no el va renovar en aquest mercat d'estiu i ara pot tornar al club després d'abandonar-lo fa uns mesos.

Víctor Ruiz pot tornar a vestir la samarreta del Betis

Víctor Ruiz podria ser una gran incorporació per al Betis en cas que Luiz Felipe abandoni Sevilla amb destí l'Aràbia Saudita. La sortida del carioca deixaria molts diners a les arques del club, per això mateix, malgrat que l'entrenador compta amb ell, a la secretaria tècnica no posarien objeccions a la seva sortida.

Manuel Pellegrini necessitaria un central i el català està ben posicionat perquè ja coneix el club i el fitxatge seria a cost zero. Els aficionats bètics no veurien malament el retorn del futbolista d'Esplugues de Llobregat, sempre que no accepti un rol secundari. Els objectius del Betis estan marcats i la marxa del brasiler podria dificultar-ne la consecució. No obstant això, la plantilla lluitarà per superar els registres de la temporada anterior.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!