rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Maradona es troba amb el seu fill, que fins ara no havia reconegut

L'argentí assegura que acaba de començar una nova etapa en la relació amb el seu fill
Diego Armando Maradona va tornar a Nàpols per trobar-se amb el seu fill. | www.elinformanteshow.com
 

Després d'anys en què Diego Armando Maradona desmentia la possibilitat de tenir un fill italià, i de fins i tot assegurar que el seu fill, Diego, era fruit d'una relació entre el seu germà i la mare del jove, l'astre argentí ha reconegut el fill i ha acceptat una trobada a Nàpols. Segons el periodista Jorge Rial, que estava present a la trobada amb Diego Armando, Rocío Oliva, el jove Diego i la seva filla Jana, l'exjugador de 55 anys fins i tot va dir «Sos mi hijo».

 

Noelia Antonelli, periodista al programa Los ángeles de la mañana i amiga de Rocío Oliva, la jove parella de Maradona, va poder explicar dades més interessants sobre el sopar íntim a Itàlia i confessava que «la trobada va ser iniciativa del jove Diego». Una de les anècdotes de la nit, explica Antonelli, va ser la trucada de Rocío a Diego, en què li va dir: «El teu pare vol parlar amb tu», a la qual cosa el fill seguidament li va contestar amb un «hola» i, escoltant això Diego Armando va contestar, en to de broma: «Però com pot ser, als missatges em dius 'hola viejo' i ara no em dius pare?». Fins i tot explica que van menjar pollastre. 

 

Per Diego ha estat una notícia magnífica, ja que ell sempre havia explicat que mai perdria les esperances tot i veure la posició del seu pare, però en aquest cas la situació ha fet un canvi dràstic i després d'anys sense mantenir contacte, pare i fill s'han unit.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris