Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dimecres amb sol radiant, temperatures a ratlla i menys vent

Marc Márquez confessa que durant una part del campionat perdia cabell per l'estrès

El pilot de Cervera ha guanyat el sisè Mundial de la seva carrera, el quart de MotoGP
Marc Márquez celebrant el seu quart títol mundial de MotoGP | EFE

 

Marc Márquez ha tornat a fer història. El pilot d'Honda ha aconseguit aquest cap de setmana el seu quart títol a la categoria reina de MotoGP en l'última carrera de la temporada al circuit de Xest, València. El català ha aconseguit sobreposar-se al mundial més ajustat dels últims temps.

 

Precisament, el pilot de Cervera ha confessat que tanta igualtat li ha fet passar-ho malament: «Aquest campionat he passat molt estrès, molt calvari. No ho he confessat mai, però en una part del campionat perdia cabell i tot». Segons explica Márquez, aquest període coincideix amb el gran premi disputat a Catalunya: «No és que hagi estat l'any més difícil però quan a Montmeló tens cinc caigudes en un dia no agrada a ningú»

 

Afortunadament, Márquez es va sobreposar a l'estrès i als moments de dubte gràcies a l'ajuda dels seus: «Per molt que psicològicament siguis fort, costa, però tires endavant i més amb l'equip que tens al voltant».

 

Sis títols mundials

Amb aquest, són sis els títols que Márquez té en el seu poder: un a 125 cc del 2010; un a Moto2 del 2012 i quatre a MotoGP del 2013, 2014 i 2016. Una carrera estel·lar que li augura un lloc segur a la llista de les llegendes del motociclisme.