Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Marc Rodergas juntament amb la Kings League al Cupra Arena.

Marc Rodergas, el jove futbolista català que va morir sense complir el seu somni

El jove de 25 anys no va poder fer realitat allò que havia somiat

Marc Rodergas ha deixat molt tocat el futbol català després de conèixer-se la seva mort a causa d'un càncer amb 25 anys. A més, per desgràcia per al jove, no va poder fer realitat el somni més gran que tenia.

Com no podia ser d'una altra manera, aquell objectiu que s'havia marcat era purament futbolístic i no era cap altre que poder jugar la Kings League, la competició creada per Gerard Piqué que ha suposat un abans i un després al futbol modern.

Aquest diumenge l'organització va tenir un gest bonic amb els familiars i éssers estimats de Marc Rodergas. Al Cupra Arena van fer un homenatge a l'exjugador, que ara ja no podrà complir el seu somni.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Marc Rodergas va estar a un pas de jugar la Kings League

Després de rebre la trista notícia dilluns passat de la seva pèrdua irreparable, s'han anat coneixent cada cop més nous detalls de la vida de l'exfutbolista i exentrenador. Fa relativament poc, va sortir a la llum que la llarga malaltia que ha provocat la seva mort ha estat un càncer.

Ara ha arribat als mitjans una nova informació. Marc Rodergas va passar les proves de la Kings League i es va quedar a les portes de jugar al Cupra Arena.

L'exjugador i extècnic de l'Europa, un club de Barcelona, va haver d'abandonar la seva candidatura a la competició de Piqué a causa de la malaltia que patia des de feia molt de temps. El seu estat de salut empitjorava per moments i això va fer que no hi pogués participar.

Oriol Querol, CEO de la Kings League, s'ha encarregat de fer un comunicat aquest diumenge durant la primera jornada del segon split. «Som aquí per recordar Marc Rodergas».

«Diumenge passat, Marc va morir amb 25 anys. Es va presentar fa uns mesos a les proves d'accés a la Kings League, va passar aquestes proves i va ser seleccionat per formar part del draft, però ja no es trobava bé i no va poder entrar-hi a la Lliga, que és la il·lusió que tenia», va informar Querol.

La família de Rodergas va estar present al Cupra Arena per donar l'últim adeu al jove i acomiadar-lo com realment es mereix. A punt de fer els 26 anys, Marc Rodergas ha hagut d'abandonar aquest món.

També s'ha pogut conèixer que, dins de la Kings League, era un aficionat molt fidel d'El Barrio, l'equip presidit per Adri Contreras. És per això que l'organització ha decidit donar als seus éssers estimats una samarreta del club signada per tot l'equip de la Lliga.