Mascherano es planteja deixar el Barça al gener

El jugador blaugrana vol participar a una lliga menor per arribar bé al mundial de Rusia 2018
Mascherano, amb la samarreta del Barça. | FCB

 

El jugador argentí, Javier Mascherano, es planteja deixar el FC Barcelona la pròxima temporada. Segons informa ‘Mundo Deportivo’, el blaugrana fins i tot considera la possibilitat de marxar al gener durant el mercat d’hivern. 

El citat mitjà relata que Mascherano ha quedat en una posició totalment secundària des de la consolidació de la parella Umtiti-Piqué com a titulars, aquest fet hauria contribuït a la decisió de l’argentí.  A més, com que Javier s’està recuperant d’una lesió, no vol posar en perill la seva continuïtat al futbol. Paral·lelament, prioritza aconseguir un espai per jugar més estable a una lliga menor, ja que vol arribar en bones condicions al mundial de Rússia 2018 –que serà l’últim amb la selecció argentina. 

 

Imatge del jugador del Barça, Javier Mascherano | Catalunya Diari

 

Així, Mascherano vol que marxar a una lliga que no demani les mateixes exigències que l’Europea. Per tant, s’està plantejant els Estats Units, Xina o fins i tot l’Orient Mitjà. De moment, encara no hi ha res ferm sobre la taula, però prioritàriament el jugador vol entrar a la lliga de la Xina el mes de gener. 

Argentina no és una opció

El citat mitjà afegeix que el jugador del Barça no jugarà al seu país d’origen. Segons informen les fonts pròximes a l’argentí, aquesta opció ha quedat totalment descartada i no està sobre la taula. 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris