URGENT

Desallotgen de matinada l'acampada de plaça Universitat

Messi comparteix una foto familiar amb el Pare Noel i un missatge pel Madrid

L'argentí va regalar a la figura nadalenca una samarreta del Barça amb el 25, el número de gols que li ha marcat a l'equip blanc

 

Lionel Messi gaudeix d'unes merescudes vacances de Nadal. El jugador del FC Barcelona ha tancat l'any, esportivament parlant, de la millor manera possible. Després de l'exhibició al Santiago Bernabéu, contra el Reial Madrid, on l'argentí va marcar un gol i va participar en els altres dos —en un d'ells, de manera indirecta—, el golejador ha deixat uns dies de costat el futbol per dedicar-se a la seva família.

Així ho ha compartit en l'última publicació que ha realitzat en el seu compte d'Instagram. En la fotografia, apareix la família de Messi al complet. La seva dona, Antonella, i els seus fills, Thiago i Mateo. Amb ells, dos personatges que segur que ha fet molta il·lusió veure als més petits.

 

Amb aquest panorama, és normal que el blaugrana no pugui esborrar el gran somriure que l'acompanya en la imatge. A més, Messi té encara més motius per estar feliç, doncs setmanes enrere Antonella confirmava que estaven esperant el tercer fill, un altre regal per Messi, que viu un dels millors moments de la seva vida, tant personal com professional.

L'enigma del 25

Un detall que no ha passat inadvertit en la fotografia és la samarreta que hi ha penjada darrere de la família: Una equipació del FC Barcelona amb el nom de 'Santa', en honor al Pare Noel, i el número 25 en la seva esquena.

 

La sorpresa ha aparegut en el moment d'analitzar el motiu pel qual s'ha posat aquest número en concret. No hi ha una informació oficial, però són molts els que apunten que es tracta d'un missatge xifrat de Messi contra el Reial Madrid. Amb el gol que li va marcar aquest dissabte, l'argentí arribava a aquest nombre rodó de gols contra el conjunt blanc, pel que molts consideren que és una picada d'ullet als seus registres.