Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Leo Messi amb l'escut de l'Inter de Miami

Messi critica Laporta, el Barça hi respon i l'afició explota: tots els detalls

El cas Messi arriba al final amb un desenllaç trist per al barcelonisme

Laporta havia il·lusionat tot el barcelonisme amb el retorn de Leo Messi a la que ha estat casa seva durant tants anys. Malauradament, no ha estat així i hi ha diversitat d'opinions sobre els darrers esdeveniments.

L'exculer va concedir en exclusiva ahir una entrevista a Mundo Deportivo en què explicava la decisió que havia pres i la seva versió dels fets. Hi va criticar fortament Laporta i va deixar entreveure que la relació entre tots dos no era gaire bona.

El FC Barcelona va sortir en defensa del seu president i va explicar el que havia passat sota el punt de vista del club. L'afició, que encara no s'ho creu, ha explotat en contra de Messi i de Laporta, i ha creat dos bàndols dins del barcelonisme.

Leo Messi i Laporta, assalt 2

Laporta i Messi ja van estar enfrontats fa relativament poc per l'estranya sortida del '10' del Barça ja fa dos anys. Un donava la culpa a l'altre, i viceversa.

Aquesta vegada l'exblaugrana ha decidit no tornar a Barcelona per diversos motius. Un era el fet d'haver de vendre jugadors i rebaixar salaris només perquè ell pogués tornar-hi. D'altra banda, no volia que el seu futur el gestionés «un altre», en aquest cas, parlant de Laporta.

El FC Barcelona no va trigar a treure un comunicat en què informava que l'entitat catalana havia enviat una oferta a Messi dilluns passat 5 de juny. De fet, va ser el pare del futbolista, Jorge Messi, qui la va rebutjar i va acceptar la de l'Inter de Miami.

Primer pla de Messi en un muntatge mirant l'escut de l'Inter de Miami
Messi accepta l'oferta de l'Inter de Miami i el barcelonisme encara no s'ho creu. | Europa Press

Així mateix, el club blaugrana li va enviar un 'missatget' a l'exculer, defensant el seu 'presi'. «El president Laporta va entendre i va respectar la decisió presa per Messi de voler competir en un campionat amb menys exigències i més allunyat del focus i la pressió a què ha estat sotmès els últims anys».

Ara bé, de tota manera, el Barça ja està preparant un homenatge per a qui ha estat el millor jugador de tota la seva història. Encara no se sap quan ni com, però el que és segur és que «ha estat, és i serà sempre estimat pel Barça».

Després de sortir a la llum les darreres notícies sobre el futur de Messi, el barcelonisme ha esclatat. L'afició blaugrana confiava més que mai en la tornada del '10' i creien que estava tot fet perquè tornés a Barcelona. En confirmar-se la notícia del fitxatge per l'Inter de Miami, els internautes han creat dos bàndols: uns defensen l'exculer i uns altres, Laporta.

Laporta a roda de premsa amb cara preocupada
Laporta ha estat fortament criticat per no haver aconseguit fitxar Messi. | Europa Press

Alguns consideren que el president català ha il·lusionat massa el barcelonisme, i que tot era un muntatge per creure que volien fitxar-lo, quan realment mai no ha estat així.

D'altra banda, els que defensen Laporta, culpen Messi de no tenir paciència i preferir els diners i la tranquil·litat en lloc de tornar al club del seu cor, per tenir un last dance a Barelona.

De moment, no hi ha nova informació, encara que s'espera que aviat hi hagi més exclusives. En qüestió d'hores, Xavi Hernández parlarà amb Gerard Romero en una entrevista de la qual se'n farà ressò, sobretot de Messi i Laporta.